Αθλητισμός

Ίδιες τιμές για 5η χρονιά στα “διαρκείας” του TRIKALA B.C. Aries

Η ΚΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 που θα βρει την ομάδα των Τρικάλων για 5η συνεχόμενη σεζόν στην μεγάλη κατηγορία.

Εξασφάλισε την παρουσία σου σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, στήριξε την με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας και γίνε μέλος της μεγάλης μας οικογένειας κερδίζοντας μοναδικές ανταποδοτικές παροχές.

Δες από κοντά στο παρκέ του Δημοτικού κλειστού όλες τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και μερικές εκ των κορυφαίων της Ευρώπης και απόλαυσε τις μονομαχίες των «κυανέρυθρων» με τα μεγάλα ονόματα  της Basket League.

Μέχρι τις 21 Ιουλίου οι κάτοχοι των περσινών διαρκείας έχουν δικαίωμα ανανέωσης της ίδιας θέσης που κατείχαν την περσινή σεζόν ενώ οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατοχυρώσουν κάποια από τις διαθέσιμες θέσεις. Από τις 22 Ιουλίου  και μετά θα δοθούν στο κοινό όλες οι διαθέσιμες θέσεις συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν θα ανανεωθούν από περσινούς κατόχους.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries (Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα, 2431 101855) και  ώρες 10-2 το πρωί και 6-8 το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή (Υπεύθυνη Νάντια Καραγεώργου) και από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Viva (www.viva.gr)

(*) Τα διαρκείας ισχύουν και για τα εντός έδρας παιχνίδια του κυπέλλου.

(*) Φέτος θα ισχύσουν και εταιρικά πακέτα (δέκα εισιτήρια και άνω) σε εξαιρετικά προσιτές τιμές για τους εργαζόμενους και πελάτες επιχειρήσεων.

Οι κατηγορίες και οι τιμές

 

Vip Card

Τιμή: 350 €

Αφορά τις θέσεις των επισήμων στο κέντρο του γηπέδου (Θύρα 1)

 

Προνόμια

(*) Θέση πάρκινγκ

(*) Συμμετοχή σε επίσημες εκδηλώσεις της ομάδας αλλά και σε εκδηλώσεις χορηγών και συνεργατών

(*) Αποκλειστικές παροχές και προνόμια από συνεργαζόμενες εταιρείες με την ΚΑΕ που θα ανακοινωθούν με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

(*) Έκπτωση 10% στα επίσημα προϊόντα της ομάδας

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης