Αθλητισμός

Ίκαροι Τρικάλων: Δηλώσεις Κώστα Σδράκα

Στην αθλητική εκπομπή του FM 100 “Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει” μίλησε ο προπονητής των Ικάρων Τρικάλων, Κώστας Σδράκας.
Ο κόουτς αρχικά μίλησε για το γεγονός πως η ομάδα έχει προχωρήσει πολύ στην υλοποίηση των μεταγραφικών στόχων:
“Το γεγονός ότι είμαστε μπροστά σε θέμα τόσο στην ολοκλήρωση του ρόστερ όσο και στα εξωαγωνιστικά οφείλεται στην διοίκηση και ειδικά στον πρόεδρο Κώστα Σκρέτα. Έχουμε μια ομάδα… όπως θέλαμε να είχαμε όταν κάναμε τον σχεδιασμό. Έχουμε και έμπειρους παίκτες για την κατηγορία και καλούς εξελίξιμους νεαρούς”.
Για το εάν θα γίνει κάποια άλλη μεταγραφή είπε:” Το 90% των στόχων μας στις μεταγραφές το πετύχαμε… Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο αλλά εάν προκύψει κάτι καλό, θα γίνει η κίνηση. Η ομάδα είναι πλήρης. Ξέρουμε τα παιδιά τόσο σαν χαρακτήρες όσο και σαν αγωνιστική αξία. Μένει να μπούμε στο γήπεδο και να γίνουμε ομάδα”.
Ξεκαθάρισε τον στόχο της φετινής σεζόν:” Ο στόχος της ομάδας είναι ο πρωταθλητισμός…. αν και δεν έχει τελειώσει η δημιουργία των ρόστερ που θα βρούμε μπροστά μας. Θα πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό διότι δεν ξέρουμε και πόσες ομάδες θα πέσουν. Αν πέσουν 5 ή 6 ομάδες θα κάνεις πρωταθλητισμό για να εξασφαλίσεις την παραμονή”.
Για το πλάνο της προετοιμασίας τόνισε τα εξής:” Προετοιμασία θα ξεκινήσουμε 24 Αυγούστου… Θα ξεκινήσουμε εδώ, θα πάμε κάποιες ημέρες στον Βελβεντό και θα συμμετάσχουμε και σε κάποια τουρνουά”.
Τέλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις συνολικές κινήσεις της διοίκησης: “Θεωρώ ότι γενικά δεν θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα. Η διοίκηση και ειδικά ο πρόεδρος ήταν εξαιρετικός στο να τρέξει την ομάδα στο διοικητικό κομμάτι”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης