Αθλητισμός

“Ανοίγει” ο ρυθμός στο ΟΑΚΑ

Μπορεί το ποδοσφαιρικό κουπόνι πάμε στοίχημα να έχει μπει σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και να μην είναι “πλούσιο” όπως το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο πάντα υπάρχουν έξυπνες επιλογές, με τις οποίες μπορούμε να πορευθούμε στοιχηματικά. Τρεις είναι οι σημερινές μας προτάσεις και προέρχονται από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, τα προκριματικά για το Μουντιάλ της Ρωσίας από τη ζώνη της Βορείου Αμερικής και από τον τέταρτο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Πολύ πιο εύστοχος ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας, αυτό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για τέταρτη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, με τον Ολυμπιακό να προηγείται στη σειρά με 2-1. Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Κυριακής έφτασε πολύ κοντά στο “break” όντας μπροστά με 10 πόντους στα 5,5 λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, ωστόσο η έλλειψη “καθαρού” μυαλού και λήψης σωστών αποφάσεων, έδωσαν το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να φτάσει στην ανατροπή και να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στους τελικούς.

Η σειρά σήμερα μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός καλείται να πάρει πάση θυσία τη νίκη, ώστε να μη δει τον “αιώνιο” αντίπαλό του να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο “σπίτι” του. Οι “πράσινοι” θέλουν να στείλουν τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι και για να το καταφέρουν αυτό θα κληθούν και πάλι να “ανοίξουν” το ρυθμό, όπως έκαναν δηλαδή και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, το οποίο κέρδισαν με σκορ 84-80. Εντός έδρας είναι πολύ πιο εύστοχοι, ο Ολυμπιακός από την πλευρά του αναμένεται να ακολουθήσει στο σκορ μιας και βρίσκει ευκολότερα το δρόμο προς το καλάθι, έτσι επιλογές μας θα αποτελέσουν το Over 142,5 σε απόδοση 1.87 και η νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.59.

Σαφώς ανώτερη η Κρουζέιρο

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με το παιχνίδι Μπαΐα – Κρουζέιρο, όπου έχουμε επιλέξει το 2DNB (ισοπαλία όχι στοίχημα) σε απόδοση 2.10. Οι γηπεδούχοι μετρούν δυο νίκες και δυο ήττες μέχρι στιγμής, δείχνοντας ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο. Και οι δυο αυτές επιτυχίες ήρθαν εντός έδρας δείχνοντας πως θα βασιστούν στο “σπίτι” τους, ωστόσο αμφότερες ήταν κόντρα σε ομάδες, πολύ κατώτερες της Κρουζέιρο.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους συνεχίζουν με ρεκόρ 2-1-1, προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τη Σαπεκοένσε και στη σημερινή αναμέτρηση θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση ώστε να επιστρέψουν στα τρίποντα. Μακριά από το σπίτι τους μετρούν μια νίκη και μια ισοπαλία και το να αποφύγουν την ήττα κόντρα στην Μπαΐα φαντάζει ως ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Σαφές προβάδισμα για την Κόστα Ρίκα

Κόστα Ρίκα και Παναμάς, διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους για την 5η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ, στη ζώνη της Βόρειας Αμερικής. Οι Κοσταρικανοί μετρούν μέχρι στιγμής δυο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, βρίσκονται στη 2η θέση του ομίλου όντας στο +2 από τον Παναμά και στη σημερινή αναμέτρηση θα ψάξουν μια ευρεία νίκη που θα τους δώσει το απόλυτο αβαντάζ όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση.

Ο Παναμάς από την πλευρά του είναι στην 3η θέση του ομίλου με πέντε βαθμούς (1-2-1), είναι στο +1 από τις ΗΠΑ που καραδοκούν να “κλέψουν” το τρίτο προνομιούχο εισιτήριο και στο αποψινό παιχνίδι καλείται να κάνει την υπέρβαση αν θέλει να διατηρήσει αυτό το προβάδισμα που έχει μέχρι στιγμής. Πιστεύουμε πως δεν έχει την απαραίτητη ποιότητα να τα καταφέρει, έτσι θα επιλέξουμε το Κόστα Ρίκα με -1 γκολ (ασιατικό χάντικαπ) σε απόδοση 2.02.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης