Αθλητισμός

ΑΟ Τρίκαλα – Απόλλων Πόντου 0-0

Ισόπαλος χωρίς σκορ (0-0) αναδείχθηκε ο ΑΟ Τρίκαλα με τον Απόλλων Πόντου για την 6η αγωνιστική της Football League. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 με τον Απόλλων Λάρισας στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Τεγούσης, Ντίνας (63′ Γροντής), Ντιατά (55′ Καπός), Μπουντόπουλος (46′ Τσίπρας), Τόμιτς.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καπίας (39′ λ.τρ. Καλαϊτζίδης), Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ν΄Λουντουλού (54′ λ.τρ. Λιόνης), Καλογέρης, Βεργώνης, Μπρίτο (83′ Κυβελίδης), Χασομέρης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα δηλώνει για ακόμη μια φορά την απεριόριστη στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προπονητή μας, Σωτήρη Αντωνίου. Είναι απορίας άξιο και μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο που συμβαίνει κατά κόρον στην Ελλάδα, προπονητές να κρίνονται ως πετυχημένοι η αποτυχημένοι ανάλογα με την έκβαση του αγώνα.
Είμαστε πεπεισμένοι πως οι ίδιοι που πανηγύριζαν την Τετάρτη για την πρόκριση της ομάδας μας στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας είναι οι ίδιοι οι οποίοι αμφισβήτησαν τους πάντες μετά το σημερινό ισόπαλο αποτέλεσμα.
Τονίζουμε για ακόμη μια φορά ότι ο απολογισμός της ποδοσφαιρικής περιόδου, 2017-18 θα γίνει στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι. Πιστεύουμε πάρα πολύ στην αξία της ομάδας που δημιουργήσαμε και η οποία μερικές φορές, όντως, δεν αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο γι’ αυτό και εξετάζουμε λύσεις οι οποίες θα λειτουργήσουν προς την θετική κατεύθυνση και σίγουρα ΔΕΝ θα είναι η απομάκρυνση του προπονητή.
Δημήτρης Μπαταγιάννης
Ιδιοκτήτης ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα
Ανδρέας Μπέκιος
Πρόεδρος ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης