Αθλητισμός

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ-Ήττα από την ΕΑΛ

Την ήττα γνώρισαν οι γυναίκες του Ασκληπιού στο παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Τρικάλων με αντίπαλο την ομάδα της ΕΑ Λάρισας.

Η ομάδα της ΕΑΛ δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση απο τις αθλήτριες του Ασκληπιού και δραπέτευσε με τους 3 βαθμούς της νίκης που την ανεβάζουν στη 2η θέση της βαθμολογίας ενώ αντίθετα ο Ασκληπιός παρέμεινε στην τελευταία θέση και προετοιμάζεται πλέον για την σημαντικότερη ίσως φάση του πρωταθλήματος ,αυτής των αγώνων κατάταξης για την σωτηρία.

Στο 1ο σετ οι αμάδες ξεκίνησαν δυνατά και πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι το 10-11 ,κάπου εκεί η ΕΑΛ πάτησε το γκάζι , πήρε μια διαφορά 5-6 πόντων και πήρε τελικά το σετ με 19-25.

Το 2ο ήταν παράσταση για έναν ρόλο και η ΕΑΛ επέβαλε πλήρως το ρυθμό της και πήρε άνετα το σε με 10-25.

Στο 3ο σετ οι ομάδα του Ασκληπιού μπήκε πιο δυνατά ,πίεσε στο σερβις και είχε περισσότερες επιλογές στην επίθεση.Πήρε απο την αρχή προβάδισμα με 4-1 ,10-7,17-15,22-19 για να πάρει τελικά το σετ με 25-19.

Στο 4ο σετ έγινε πραγματική μάχη, με το προβάδισμα ν αλλάζει συνεχώς χέρια και οι δυο ομάδες να τα δίνουν όλα για το σετ το οποίο θα εξασφάλιζε την νίκη για την ΕΑΛ ενώ στον Ασκληπιό θα έδινε το δικαίωμα να πάει στο ται μπρεικ. Πιο έμπειρη κι ίσως πιο έτοιμη η ομάδα της Λάρισας πήρε τελικά το σετ με 23-25.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Βασίλεβα):Βουλγαράκη, Λάιου, Μπόζιου, Σκέμπη, Παπαθεοδώρου, Χατζηχριστοδούλου, Κοτσίρα (λ),Βράκα, Κόκκαλη, Γεωργίου, Κωστοπούλου.

ΕΑΛ (Παπαδημητρίου): Κουτσογιάννη, Μπέη, Γεωργοπούλου, Τόλλιου, Γιάννη, Αλβίζου, Τίκα(λ), Πλακιά, Εξάρχου, Μανδραβέλη, Αποστόλου, Μαργαριτοπούλου, Δέλιου. Διαιτητές:Χλωρός,Παπαδήμα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης