Αθλητισμός

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ-Ήττα για κορασίδες Α και Β

Με ήττες συνέχισαν οι κορασίδες Α και Β του Ασκληπιού ,απέναντι στο ΓΣΕ Ελασσόνας την Κυριακή 04/02/2018.

Τα δυο παιχνίδια έγιναν στο ΔΑΚ Κατσιμίδου (για λόγους διευκόλυνσης στη μετακίνηση της Ελασσόνας) και η ομάδα της Ελασσόνας δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει καθώς ήταν ανώτερη .

Στο παιχνίδι των κορασίδων Α ,η Ελασσόνα ξεκίνησε καλύτερα στο 1ο σετ και επικράτησε με 12-25.Στο 2ο ο Ασκληπιός αντέδρασε,κυνήγησε το σκορ αλλά πιο ψύχραιμη και πιο έμπειρη η Ελασσόνα κέρδισε με 23-25 για να πάρει και το 3ο με 20-25.

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Βασίλεβα):Κωστοπούλου, Μπαντίκου, Σκέμπη, Γεωργίου, Γκιούρκη, Παπαθεοδώρου, Βασδέκη, Τζήκα, Κόκκαλη, Ταρατόρα, Αναστασίου, Ταμπρατζή.

ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Παναγιώτου):Ζδανη, Χατζηβασίλη, Καζαντζή, Τσίμπα, Κορακίδη, Χονδροθύμιου, Τσατσίκα, Διβράμη, Τσιγγέλη, Σεβαστού, Μπαλογιάννη, Γεωργιάδη, Γιαγκούλα.

Στο δεύτερο στη σειρά παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων (κορασίδες Β) η Ελασσόνα επικράτησε με 0-3 .Πιο έτοιμες και πιο απελευθερωμένες οι μικρές της Ελασσόνα κέρδισαν το 1ο σετ με 9-25 και δυσκολεύτηκαν μόνο στο 2ο σετ όπου έγινε πραγματική μάχη γ(δίνοντας μας μια γεύση από το τι θα επακολουθήσει τα επόμενα χρόνια)για να κερδίσουν τελικά με 26-28 ενώ σχετικά εύκολα πήραν και το 3ο σετ με 14-25.

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Βασίλεβα): Μπαντίκου, Μπρουσιάκη, Κολίτσα, Μάρτη, Παππά, Φουτσιτζή, Γκιούρκη, Κολίτσα Π. ,Τζιουρτζιώτη Ε., Τζιουρτζιώτη Σ.

ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Παναγιώτου):Μπακρατσά, Κυριλλίδου, Τσίμπα, Καφανέλη, Παναγιώτου, Γκατζιούρα . ,Σεβαστού, Καραγκούνη, Τζημούλια, Γκουτζουρέλα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης