Αθλητισμός

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ-Λύγισαν στο τέλος

Την ήττα γνώρισαν οι γυναίκες του Ασκληπιού απο τη Ν.Γενεά με σκορ 2-3. Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ αλλά και στην ψυχολογία των αθλητριών, η ομάδα της Ν.Γενεάς στάθηκε πιο ψύχραιμα στο γήπεδο και πήρε τη νίκη με σκορ 2-3 ενώ προηγήθηκε με 0-2.

Με σχετική άνεση κέρδισε η φιλοξενούμενη ομάδα τα 2 πρώτα σετ 15-25, 17-25 και κάπου εκεί μάλλον πίστεψαν ότι τελείωσε το παιχνίδι.Οι κοπέλες του Ασκληπιού όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με αντεπίθεση διαρκείας πήραν το 3ο σετ με 22-25 ενώ στο 4ο και συγκλονιστικότερο σετ ,παρ’οτι βρέθηκαν πίσω με 20-24, κατάφεραν και βρήκαν τα ψυχολογικά αποθέματα , κυνήγησαν με πάθος τη νίκη και πήραν τελικά το σετ με 26-24.
Στο 5ο σετ πιο ψύχραιμες οι φιλοξενούμενες και με περισσότερη αποφασιστικότητα πήραν τη νίκη με 8-15.
ΑΣ Ασκληπιός (Γεροβάιος):Βουλγαράκη, Γεωργοπούλου, Αθανασοπούλου, Βογιατζόγλου, Σκέμπη, Χατζηχριστοδούλου, Κοτσίρα(λ), Ραντόμσκα, Λάιου, Σούλκο, Γκιούρκη (λ), Μπρουσιάκη,Γεωργίου.
ΜΑΣ Ν. Γενεά (Συμεωνίδης, Κοτόρτσης): Ηλιάδη-Μάνου, Κόσμα, Πείου, Κοντονάσιου, Λάππα, Ρεπανίδου, Μπουρλή, Πολυνοπούλου, Παλτιμσιζόγλου(λ), Φαλιάγκα, Σταυρίδη, Φίλια, Παπαφωτίου, Παπάζογλου (λ).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης