Αθλητισμός

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ-Στο Final 4 οι ενήλικες

Μεγάλη νίκη για τις ενήλικες του Ασκληπιού επί της ΑΕΛ εκτός έδρας με το εμφατικό 0-3 σε 62 λεπτά!!!!

Μια νίκη που τους δίνει το χρυσό εισιτήριο για το Final 4 της περιφέρειας και έρχεται ως επιβράβευση της προσπάθειας των αθλητριών (μαμάδες και εργαζόμενες όλες) και της προπονήτριας τους κας Ραντόμσκα.

Ενα τμήμα που ξεκίνησε με αποκλειστικό σκοπό την εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων του αθλήματος αλλά και κυρίως την διασκέδαση και την εκτόνωση των αθλητριών.Δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή την προσπάθεια καθώς οι ίδιες είχαν απαιτήσεις από τον εαυτό κυρίως τους , δείχνοντας ότι πιστεύουν όσο τίποτα στη διάκριση και την ανταμοιβή των κόπων τους.

΄Hρθε λοιπόν η ώρα να δρέψουν τους καρπούς των προσπαθειών τους και στην πρώτη τους συμμετοχή σε πρωτάθλημα (με τα οποιαδήποτε λάθη και τις αστοχίες του) να κερδίσουν το εισιτήριο για το Fina 4 .

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι αθλήτριες του Ασκληπιού δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις αντιπάλους τους και ήταν καταιγιστικές από το πρώτο σερβίς.Με πίεση στο σερβις και κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, είχαν διαρκώς τον έλεγχο και δεν απειλήθηκαν σε καμία στιγμή. Διατηρούσαν ένα προβάδισμα ασφαλείας και έχοντας τη συμπαράσταση των δικών τους ανθρώπων και των φίλων τους, πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη νίκη.

Τα σετ 12-25, 17-25, 14-25.

Το πρόγραμμα του Final 4:

Σάββατο 11/05/2019: Γήπεδο Αλκαζάρ 16.00 Σουφλάρια-Γιάννουλη

18.00 Αελ-Ασκληπιός

Κύριακή 12/05/2019: γήπεδο Αλκαζάρ 14.30 Μικρός τελικός

16.30 Μεγάλος τελικός

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Ραντόμσκα):Σκέμπη, Θεοδώρου, Κατούνα, Αγαπίου, Χελιδώνη, Μαυρίκου, Καραπαπάζογλου, Μαυρογιώργου .

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης