Site icon TrikalaVoice

Γεμάτο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τα αγωνιστικά τμήματα της Άμιλλας

Συγκεκριμένα το Σάββατο στο κλειστό της Μπάρας η γυναικεία ομάδα αντιμετώπισε την ομάδα του Απολλώνιου Λάρισας. Αν και υπήρχε μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στις δυο ομάδες, με την ομάδα της Άμιλλας να απαρτίζεται από πολύ νεαρές αθλήτριες ( κυρίως παγκορασίδες), έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετό θέαμα όπου τελικά οι μικρές των Τρικάλων ηττήθηκαν με 1-3 σετ (18-25, 20-25, 25-21, 23-25). Η σύνθεση για την Τρικαλινή ομάδα: (Γούλας Θ.) Γάτσια Χ., Βάρα Σ., Προβίδα Ε., Νταράλα Α., Πάνου Ε., Ιακωβάκη Α., Αλεξίου Κ., Κουρομπλή Ε., Χύτα Λ., Μανώλη Ε., Μανθοπούλου Ε., Παιάνα Χ.,

 

Το Σάββατο επίσης η αντρική ομάδα της Άμιλλας ταξίδεψε στον Τύρναβο για να αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας την ομώνυμη ομάδα. Και εδώ η ομάδα της Άμιλλας συμμετέχει στο πρωτάθλημα με νεαρούς κυρίως παίκτες (παίδες οι περισσότεροι) αλλά με αρκετό ταλέντο. Αναμενόμενο το σκορ λοιπόν με  3-0 υπέρ της ομάδας του Τυρνάβου ( 25-19, 25-21, 25-16). Η Σύνθεση για την τρικαλινή ομάδα: (Γούλας Θ.) Αναγνώστου Π., Δεμέναγας Ν., Ανδρεόπουλος Σ., Πετσιάς Α., Πάνου Ε., Παπαδημητρίου Ε., Μητάκος Β., Μιχαλίτσης Α.

Την Κυριακή η εφηβική ομάδα αντιμετώπισε στη Λάρισα την ομάδα της Ε.Α.Λ. Σε ένα παιχνίδι με πάρα πολύ καλό θέαμα και πάθος η ομάδα της Άμιλλας επικράτησε της Ε.Α.Λ. με 1-3 σετ ( 19-25, 25-16, 25-27, 18,25). Η σύνθεση για την ομάδα της Άμιλλας: (Γούλας Θ.) Κελεπούρης Φ., Ζησόπουλος Φ., Τσιγαρίδας Λ., Λιάνος Γ., Ανδρεόπουλος Σ., Αναγνώστου Π., Πετσιάς Α., Παπαδημητρίου Ε., Μιχαλίτσης Α., Μητάκος Β., Πάνος Ε.

Exit mobile version