Αθλητισμός

ΓΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΝΑΣ ΑΜΕΑ ΙΡΙΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 55 – 42

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Αστέρας Τρικάλων με σκορ 55-42 επί της Ίριδας Καβάλας  το απόγευμα της Κυριακής στο Κλειστό της Μπάρας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κλειδώνει την 3η θέση του Βόρειου Ομίλου, που οδηγεί στα μπαράζ για μια θέση στο final 4 του φετινού πρωταθλήματος.

Ο αγώνας, όπως αναμένονταν, ήταν συγκλονιστικός σ΄ όλη του τη διάρκεια.  Είχε τρομερή ένταση και πάθος στο μεγαλύτερο μέρος του.  Οι Καβαλιώτες, που έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί για την τρίτη θέση,  μπήκαν δυνατά στο παρκέ με αποτέλεσμα να αιφνιδιάσουν τους παίκτες του Γ. Χατζή και να προηγηθούν στο α΄ 10λεπτο (10-13).  Στη συνέχεια οι Τρικαλινοί βρήκαν το ρυθμό και την ευστοχία τους και ανέτρεψαν την κατάσταση στο β΄ 10λεπτο (24-22), ενώ στο γ΄ 10λεπτο με εξαιρετική άμυνα και καλά οργανωμένες τελικές προσπάθειες πήραν διαφορά στο σκορ (40-29), την οποία διατήρησαν μέχρι τη λήξη του αγώνα (55-42).

Η απόδοση των παικτών  του Αστέρα και σ΄αυτό τον αγώνα ήταν υψηλή, και επιβεβαίωσε την φετινή άνοδική πορεία της ομάδας, η οποία ακόμα και στις  ήττες της πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο  και έχασε με μικρή διαφορά.
Σκορ ανά 10λεπτο:  10-12, 24-22, 40-29 και 55-42

ΑΣΤΕΡΑΣ  ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Γ. Χατζής) :   Χατζής 15, Φιλίππου 20, Βλαχάβας 16, Τσίπρας 2, Ορέστης 2, Καραμπίνας και
Μανώλης.
ΙΡΙΣ ΚΑΒΑΛΑΣ(Γ. Αϊβαζίδης) : Χατζησάββας 6, Δομβρίδης 4, Πετράκης 9, Τζίλης 23, Πολυχρονιάδης,
Βρασίδας και Μασμανίδης

Επόμενο ραντεβού στο παρκέ για τον Αστέρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο  στον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη στη ρεβάνς της ήττας με 2 πόντους στη Θεσσαλονίκης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης