Αθλητισμός

Δήλωση αποχώρησης του Κώστα Καρακούση από τον ΑΟΤ

Ο Κώστας Καρακούσης με προσωπική ανάρτηση του στο facebook , ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την θέση του υπευθύνου της Ακαδημίας του ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα.

«Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας με τον ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα όπου μου είχε ανατεθεί η διεύθυνση της ακαδημίας ποδοσφαίρου έφτασε η ώρα του αποχωρισμού.

Ήταν σίγουρα μία πολύ δύσκολη απόφαση από μέρους μου αλλά άκρως επιβεβλημένη στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία.Η κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου όπου τη φετινή χρονιά θα έρθει η ώρα της μετεγκατάστασης της Ακαδημίας προϋποθέτει άτομα με χρόνο όρεξη και φρέσκιες ιδέες.

Από όλα αυτά δυστυχώς αυτό που εγώ δεν διαθέτω είναι ο χρόνος λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων.Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την απεριόριστη εμπιστοσύνη και στήριξη που μου προσέφερε.

Τους συνεργάτες μου που όλοι και στα τρία χρόνια ήταν δικές μου επιλογές. Και τέλος τους γονείς που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους.Θερμή παράκληση προς αυτούς να συνεχίσουν να φέρνουν τα παιδιά τους στην ακαδημία του Α Ο Τρίκαλα ειδικά τώρα που οι συνθήκες προπόνησης σιγά-σιγά θα φτάσουν στο ανώτερο επίπεδο.

Τιμή μου που υπηρέτησα τον μεγαλύτερο σύλλογο του νομού μας.»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης