Αθλητισμός

Δηλώσεις προπονητή Ικάρων, Κώστα Σδράκα

Στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο Ζυγός, “Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει”, μίλησε ο Κώστας Σδράκας. Ο τεχνικός των Ικάρων αναφέρθηκε στις προπονήσεις που γίνονται αυτές τις μέρες στην ομάδα, για την πορεία των επαφών με παίκτες ενώ ξεκαθάρισε πως δεν μπορούν να βγουν από τώρα ασφαλή συμπεράσματα για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Αναλυτικά…

Για το μεταβατικό στάδιο προπονήσεων που ξεκίνησαν την Τετάρτη:
“Πρόκειται για μαι σειρά προπονήσεων που είναι απαραίτητη για κάθε παίκτη έτσι ώστε να κρατήσει την επαφή του με το παρκέ και να δει σε ποια κομμάτια του παιχνιδιού του χρειάζεται βελτίωση όπως η δύναμη ή η ταχύτητά του. Αυτός είναι ο καιρός που οι παίκτες πρέπει να δουλέψουν πιο σκληρά από κάθε άλλη φορά. Η μεταβατική αυτή περίοδος περιλαμβάνει 40 προπονήσεις”.

Για τις ανοικτές σε νέους παίκτες, προπονήσεις που θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη Τρίτη:
“Θέλουμε να δώσουμε την δυνατότητα σε τρικαλινά παιδιά περισσότερο αλλά και από όλη την Θεσσαλία τα οποία πιστεύουν στον εαυτό τους και θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα μας θα έρθουν και να δοκιμάσουν για να δούμε εάν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε με κάποια από αυτά και να τα εντάξουμε στην ομάδα μας”.

Για την νέα σεζόν:
“Σίγουρα έχουμε πλάνο σαν ομάδα και εγώ προσωπικά για το ρόστερ. Αυτά όλα όμως θα γίνουν σιγά σιγά. Ήδη κλείσαμε τις θέσεις στο προπονητικό σταφ και πηγαίνουμε τώρα στους παίκτες. Έχουμε κάνει τις πρώτες κουβέντες και σε λίγο καιρό θα έχουμε και ανακοινώσεις”.

Για το εαν έχει μια πρώτη εικόνα για τη νέα Γ΄Εθνική:
“Είναι πολύ νωρίς ακόμη… οι περισσότερες ομάδες δεν κάνουν καν μεταβατική προπόνηση. Δεν ξέρουμε τι ρόστερ θα κατεβάσουν. Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Για παράδειγμα η Νίκη Βόλου που υποβιβάστηκε, εάν κρατήσει τον κορμό θα είναι πολύ δυνατή ομάδα. Αν δεν ανέβουν τα Γρεβενά θα είναι και αυτά πολύ δυνατά όπως και ο ΑΣΓΙ. Κανείς όμως δεν ξέρει ποια θα είναι η διάθεση της κάθε ομάδας για τη νέα σεζόν”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης