Αθλητισμός

Δ. Τρικκαίων: 3 γήπεδα beach volley και τουρνουά πανελλήνιας εμβέλειας!

Μέχρι τώρα υπήρχε το παλιό αίτημα «Θάλασσα στα Τρίκαλα». Τώρα υπάρχουν 3 γήπεδα beach volley και δύο τουρνουά για το συγκεκριμένο άθλημα, που αλλάζουν τα δεδομένα. Τα δύο γήπεδα κατασκευάστηκαν από τον Δήμο Τρικκαίων με προδιαγραφές και για πανευρωπαϊκούς αγώνες, στο όμορφο πάρκο άθλησης – αναψυχής του Αη Γιώργη. Και εγκαινιάζονται με ένα μεγάλο αθλητικό, φιλικού χαρακτήρα τουρνουά beach voelley το τριήμερο 3, 4 και  5 Ιουλίου 2020. Συνολικά 96 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα μετέχουνς τυο τρίτο κατά σειρά τουρνουά στο πάρκο Αη Γιώργη, με τη διοργάνωση του Δήμου Τρικκαίων και της ομάδας  Beach volley Trikala Team που αποτελεί την «ψυχή» τιου αθλήματος στα Τρίκαλα.
Το τρίτο γήπεδο beach volley βρίσκεται στο δάσος Διαλεχτού, ελάχιστα χιλιόμετρα από την πόλη των Τρικάλων.

Εκεί, το διήμερο 21 και 22 Ιουνίου διεξήχθη το δεύτερο τουρνουά στο συγκεκριμένο χώρο με συμμετοχές 24 ομάδων.  Ερασιτέχνες και λάτρεις της άθλησης, απόλαυσαν όμορφες στιγμές, που ούτε η μικρή βροχόπτωση της Κυριακής έκαμψε.
Κέφι και παρέες, πολλοί θεατές, χορηγοί, τοπικές επιχειρήσεις, δίπλα στον Πηνειό ποταμό και μέσα στο δάσος Διαλεχτού, συνέθεσαν μια εξαιρετική πρόταση – απόδραση για όσους/ες δεν… πήγαν θάλασσα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης