Αθλητισμός

Εξαιρετικές επιδόσεις από τους αθλητές του ΓΑΣ ΖΕΥΣ

Με πολύ καλές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ επέστρεψαν από την Καβάλα οι  μικροί αθλητές του ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΄΄ Ο ΖΕΥΣ ΄΄ , που το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουλίου έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο  πρωτάθλημα στίβου Π/Π Α΄ και Π/Κ Α΄ του Βορείου ομίλου, έχοντας νοιώσει την χαρά της διάκρισης, κατακτώντας  τέσσερα μετάλλια και πολύ καλά πλασαρίσματα στους τελικούς των αγωνισμάτων τους. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών που έλαβαν μέρος έχουν ως εξής΄.

Η ΜΗΤΣΙΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  στο αγώνισμα των 300 μέτρων με εμπόδια σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ 46΄΄95 και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Ο ΓΚΑΛΗΣ – ΝΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  στο αγώνισμα του ακοντισμού κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο  με την εξαιρετική επίδοση 50,19 μέτρα, ενώ συμμετείχε και στην δισκοβολία σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ με 39,96 μέτρα και ήταν όγδοος.

Η ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ300 ΜΕΤΡΑ αποτελούμενη από τις ΟΚΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ , ΒΑΓΕΝΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΜΗΤΣΙΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ και ΚΕΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, σημείωσε εξαιρετικό χρόνο με 2΄57΄΄56 και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Ο ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ στο αγώνισμα της σφυροβολίας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 53,30 μέτρα.

Η ΚΕΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ –ΕΥΑΓΕΛΙΑ  στο αγώνισμα των 150 μέτρων σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ με 19΄΄82 που της έδωσε την τέταρτη θέση στο αγώνισμά της.

Η ΒΑΓΕΝΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  στο αγώνισμα των 300 μέτρων σημείωσε ατομικό ρεκόρ με 44΄΄99 που της έδωσε την έκτη θέση στο αγώνισμά της.

Η ΓΩΓΟΥΛΗ ΑΓΟΡΙΤΣΑ-ΛΥΔΙΑ στο αγώνισμα της σφυροβολίας σημείωσε επίδοση 42,02 μέτρα και κατέλαβε την έκτη θέση στο αγώνισμά της.

Ο ΜΑΝΟΥΣΚΟΣ ΛΟΥΚΑΣ στο δρόμο των 150 μέτρων σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ με 18΄΄39 και κατέλαβε την όγδοη θέση.

Ο ΤΣΙΩΛΗΣ ΘΩΜΑΣ στην δισκοβολία κατέλαβε την ενδέκατη θέση σημειώνοντας καλύτερη επίδοση 36,90 μέτρα.

Η ΟΚΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΣΤΑ 300 μέτρα σημείωσε χρόνο 46΄΄22 και κατέλαβε την δωδέκατη θέση στο αγώνισμά της.

Ο ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ νέος αθλητής στην σφαιροβολία σημείωσε επίδοση 11,91 μέτρα και κατέλαβε την  14η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην βαθμολογία των συλλόγων ο ΓΑΣ ΖΕΥΣ συγκέντρωσε συνολικά 90 βαθμούς που αποτελεί ρεκόρ για το σύλλογο ( προηγούμενο 70 βαθμοί).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης