Αθλητισμός

Επιλογές από Σκανδιναβία

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής (11/08) παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς διεξάγονται αναμετρήσεις σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τρία αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος από τη Σουηδία και τη Δανία έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr τη σημερινή ημέρα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές καζίνο!  Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Μοιρασιά στο Γκέτεμποργκ

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από το Χάκεν – Μάλμε. Οι γηπεδούχοι ξεπέρασαν τον αποκλεισμό από την Ευρώπη (αποκλείστηκαν από την Αλκμάαρ) με τον καλύτερο τρόπο κερδίζοντας 4-1 τη Σίριους στο Γκέτεμποργκ. Επανήλθαν έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από την Τζουργκάρντεν (2-0), σκαρφάλωσαν στην 4η θέση και αυτή τη στιγμή είναι στο -4 από την «τριάδα» και την έξοδο στην Ευρώπη. Από την άλλη, η Μάλμε κέρδισε εύκολα μεσοβδόμαδα τη Ζρίνσκι με 3-0 εντός έδρας, κάνοντας τεράστιο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Στο εγχώριο πρωτάθλημα έχει έφεση στις ισοπαλίες (τέσσερις σε πέντε παιχνίδια), είναι αήττητη 16 αγωνιστικές (10-6-0), ωστόσο είδε τη διαφορά από την κορυφή ν’ αυξάνεται στους 4 πόντους. Αμφίρροπο παιχνίδι, το υποδηλώνει και το σετ αποδόσεων, θα ρισκάρουμε στο «Χ» σε απόδοση 3.10.

Μιάλμπι με κάλυψη

Συνεχίζουμε με το ΓΚΑΪΣ – Μιάλμπι. Η ΓΚΑΪΣ συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της, έρχεται από δύο διαδοχικές ήττες και στο πρόσφατο χρονικά παιχνίδι της ηττήθηκε 2-1 στο Βέκχουε από την Έστερ. Έχει υποχωρήσει στις θέσεις των μπαράζ παραμονής, στο -1 από την απευθείας παραμονή και στο +4 από τον υποβιβασμό. Η Μιαλμπι, από την άλλη, έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή, μένοντας μεσοβδόμαδα στο 1-1 με τη Νόρμπι εντός έδρας. Από τη διακοπή κι έπειτα είναι αήττητη με ρεκόρ 3-1-0, φιγουράρει στη 2η θέση της κατάταξης και με νίκη σήμερα θα προσπεράσει για πρώτη φορά τη Βάρμπεργκ και θα γευτεί τη μοναξιά της πρώτης θέσης. Το διπλό στο 2.55 αξίζει και με το παραπάνω το ρίσκο.

Με τα γκολ στο Χόμπρο

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με Χόμπρο – Μπρόντμπι. Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την πρώτη νίκη στη νέα σεζόν, περνώντας με το διπλό από την έδρα της Σίλκεμποργκ (2-3). Παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 1-3-0, δίνουν γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια τους και θέλουν να συνεχίζουν σε αυτούς τους ρυθμούς. Στον αντίποδα, η Μπρόντμπι έρχεται από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα (2-1 από τη Χόρσενς), ενώ μεσοβδόμαδα έχασε στο πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου από τη Μπράγκα (2-4) και, ουσιαστικά, είπε «αντίο» στην Ευρώπη. Φύσει επιθετική ομάδα, τα οκτώ από τα εννιά φετινά της παιχνίδια είχαν από τρία γκολ και πάνω. Εδώ, καλή επιλογή φαντάζει το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης