Αθλητισμός

Ευχαριστήρια επιστολή Κώστα Σκρέτα

Το 2000 γνωρίζοντας τον Παναγιώτη Γελαδάρη, διευθυντή τότε των Euromarket Μαίος, ξεκινήσαμε μαζί μια προσπάθεια που για πολλούς ήταν ουτοπία. Να φτάσουμε τον Σπόρτιγκ Τρικάλων (αργότερα μετονομάστηκε σε Α.Σ. Τρίκαλα) να αγωνίζεται στην υψηλότερη κατηγορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος δηλαδή στην Α1΄. Λίγα χρόνια αργότερα το όνειρο γίνεται πραγματικότητα με Γενικό Αρχηγό – Manager τον υπογράφων. Από τη Γ΄ Εθνική στην Α1΄. Η συνέχεια είναι γνωστή…

Το 2008 αποφασίζω να επαναλάβω το εγχείρημα με την ομάδα του  Αιόλου Τρικάλων ως Γενικός Αρχηγός και Manager. Λίγα χρόνια αργότερα το όνειρο επαναλαμβάνεται. Από τη Γ΄ Εθνική στην Α1΄. Η συνέχεια είναι γνωστή…

Το 2015 αναλαμβάνω τις τύχες της ιστορικής ομάδας των Ικάρων Τρικάλων η οποία αγωνίζεται στη Α1΄Θεσσαλίας. Πλέον ως Πρόεδρος της ομάδας. Το 2016-17 η ομάδα ανεβαίνει μετά από πολλά χρόνια στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία και αρχίζω πλέον να ξαναονειρεύομαι…

Μόνο που αυτή τη φορά η συνέχεια θα είναι διαφορετική!

Βέβαια για να έχει καλή ρότα το πλοίο και να αντέχει σε φουρτούνες και σε μεγάλα ταξίδια χρειάζεται και καλούς καπεταναίους και καλούς ναύτες. Και το καράβι των Ικάρων φέτος πραγματικά είχε τους καλύτερους.

Ευχαριστώ λοιπόν από τα βάθη της ψυχής μου τον Προπονητή της ομάδας Δημήτρη Μητσιάδη, τον Υπ. Φυσικής κατάστασης Χρήστο Μπατατόλη, τον Γιατρό της ομάδας Νίκο Διαλεσιώτη, τον Γιατρό των αγώνων Αθανάσιο Κουτή, τον Β΄Φυσιοθεραπευτή Δημήτρη Ζάχο, τον Φροντιστή της ομάδας Σάκη Μπρέλλα αλλά κυρίως τα παλικάρια αθλητές της ομάδας Φούντα Γιώργο, Φούντα Φούλη, Μπαρμπαρούση Φώτη, Αργύρη Σταύρο, Ντούρβα Αχιλλέα, Αργύρη Ντίνο,  Χατζή Βαγγέλη, Μέξη Γιάννη, Στάνκοβιτς Δημήτρη και τους νεαρούς Θεοδώρου Θεόδωρο και Κορδέα Θάνο. Επίσης οφείλω να ευχαριστήσω και τους  Θανασάρα Ανδρέα και Γκότση Παύλο οι οποίοι αποχώρησαν νωρίς από την ομάδα για προσωπικούς λόγους.

Ευχαριστώ επίσης τους χορηγούς  της ομάδας, οι οποίοι βοήθησαν σ΄αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ιδιαίτερα τους δύο μεγάλους χορηγούς (ΒΙΟΛΑΝΤΑ & Art Gallery Hotel).

Οφείλω επίσης να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη για τη σημαντική του βοήθεια όπως και τον Αντιδήμαρχο κ. Αναστασίου Άκη που ήταν πάντα δίπλα μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς τους αγνούς φιλάθλους που σταθήκατε δίπλα μας όλη τη χρονιά και στις χαρές και στις λύπες, όπως επίσης και όλα τα σωματεία μπάσκετ και βόλευ που χρησιμοποιούν το κλειστό της Μπάρας για τις διευκολύνσεις που παρείχαν στην ομάδα μας.

Και κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και ιδιάιτερα την συζυγό μου Νατάσα η οποία όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου στα έντονα συναισθήματα χαράς και λύπης που βιώνω καθημερινά.

 

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Σκρέτας Κώστας

Πρόεδρος Δ.Σ. Ικάρων Τρικάλων

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης