Αθλητισμός

Η Ακαδημία 1 στον Τελικό του Πρωταθλήματος

ΡΕΠΟΡΤΑΖ Νίκος Ζάχος

Η Ακαδημία 1 με εκπληκτική παρουσία απέναντι στην ομαδα της Δήμητρας Απόλλων κατάφερε να προκριθεί με σκορ 5-3 στα πέναλτι(κανονική διάρκεια 2-2).

Απο τις αρχές του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες έδειξαν όρεξη για ποδόσφαιρο και για την νίκη που θα τους έδινε την ευκαιρία να παίξουν στον τελικό του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο των Τρικάλων.Η Ακαδημία 1 μεχρι τα τέλη του αγώνα είχε το σκορ υπέρ της με 2-0 με γκολ του Παναγιωτου και του Κατρανα,αλλα η Δήμητρα Απόλλων κατάφερε και να φέρει το ματς στα ίσια. Όμως στην διάρκεια των πέναλτι φάνηκαν πιο ψύχραιμοι οι παίκτες της ΑΚΑΔΗΜΊΑΣ 1 και με σκορ 5-3 πήραν μια καθοριστική νίκη και έφτασε ως τον τελικό.

Επίσης πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Δήμητρας Απόλλων για την προσπάθεια που έκανε ολο αυτό το διάστημα και έφτασε έως και τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝ Α’: Παπαδόπουλος ( Σαδραζάμης), Βραχνός (Γαλάνης)), Καμέας (Αγγέλης), Πούλιος, Ξάνθος, Καρακώστας, Αναστασόπουλος (Ρούτσι), Μπαλτάς, Βασιλείου, Τάμπος, Κατόπης

ΑΚΑΔΗΜΙΑ 1: Τσακίρης, Καλαντζής, Στυλιανίδης, Σολάρι, Χαχάμης, Τσιαμάνης, Τσιακμάκης, Φαφούλιας, Καλεμάσι, Μουσκάϊ (Διαμάντης), Παναγιώτου (Καλκαντέρας).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης