Αθλητισμός

Κέρδισαν το χειροκρότημα στο τουρνουά του Αθλέτικ Παρκ

KODAK Digital Still Camera

Παρουσία του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, του Περιφερειακού συμβούλου Τρικάλων Χρήστου Γακόπουλου, της Αντιδημάρχου Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας Έφης Λεβέντη και του Γενικού Γραμματέα της ΕΠΣ Ν. Τρικάλων Στέφανου Παιδή, ολοκληρώθηκε με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία το τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις του Αθλέτικ Παρκ «Αποστόλης Καρακούσης»  στην κατηγορία τζούνιορ με τους τελικούς αγώνες κατάταξης , τις απονομές και τις κληρώσεις δώρων.

Ήταν ένα ποδοσφαιρικό τριήμερο γεμάτο παιδικά χαμόγελα,  πολλά γκολ, περίτεχνες ενέργειες , συναγωνισμού αλλά και αγωνίας από τους μικρούς ποδοσφαιριστές των οκτώ ακαδημιών που έλαβαν μέρος. Τους αγώνες παρακολούθησαν πάρα πολλοί γονείς και φίλαθλοι που χειροκρότησαν τα παιδιά των ομάδων για την προσπάθειά τους σε όλα τα παιχνίδια.

Ο υπεύθυνος του τουρνουά Κώστας Καρακούσης, ευχαρίστησε όλες τις ομάδες για την αποδοχή της πρόσκλησης, τα παιδιά και τους προπονητές για το καλό και πάνω απ΄ όλα αθλητικό παιχνίδι καθώς δεν συνέβη το παραμικρό απρόοπτο και ευχήθηκε το τουρνουά να γίνει θεσμός κάθε χρόνο και να έχει ακόμη περισσότερες συμμετοχές.

Τα συγχαρητήρια του έδωσε σε όλους ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου για την όμορφη αθλητική τριήμερη εκδήλωση στην πόλη των Τρικάλων.

 

Οι αγώνες της τελευταίας ημέρας:

 

ΘΕΣΕΙΣ 7-8

 

Η Ακαδημία του Πορταϊκού Πύλης  επικράτησε με σκορ 5-2 του Σαρακηνού Βόλου και κατέκτησε την 7η θέση στο τουρνουά με τους μικρούς των ομάδων να προσπαθούν για το καλύτερο και βγήκε ένα ματς με πολλά γκολ και φάσεις.

 

ΘΕΣΕΙΣ 5-6

 

Την πέμπτη θέση πήρε η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης (γεν.2007) στον αγώνα της κατάταξης αυτής με την Ακαδημία των Αμπελακίων Άγιος Γεώργιος και σκορ 4-1. Ωραίο και αυτό  το παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με γκολ και ευκαιρίες.

 

ΘΕΣΕΙΣ 3-4

 

Ένα από τα καλύτερα  παιχνίδια  ήταν  αυτό ανάμεσα στον Α.Ο. Πύργου και τον Άρη Θεσσαλονίκης (γεν. 2006). Η ομάδα του Άρη ήταν νικήτρια με 1-0 και πήρε την 3η θέση στον μικρό τελικό που είχε έντονο συναγωνισμό και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και σε υψηλούς ρυθμούς αγωνιστικής δράσης.

 

ΘΕΣΕΙΣ 1-2

 

Στον τελικό αγωνίστηκαν η Δήμητρα Απόλλων και ο Α.Ο. Τρίκαλα. Νικήτρια η ομάδα της Δήμητρας με σκορ 3-1 η οποία πήρε και την πρώτη θέση. Αν και ξεκίνησαν αγχωτικά οι μικροί ποδοσφαιριστές στο πρώτο ημίχρονο , σε αυτό το διάστημα μπήκαν όμως τα γκολ , ενώ  πιο ανταγωνιστικός ο τελικός στο δεύτερο ημίχρονο με τα παιδιά των ομάδων να παλεύουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με αρκετές ευκαιρίες και ενέργειες.

 

Ευχαριστήριο  διοργανωτών

 

Η διεύθυνση του ATHLETIC PARK, ευχαριστεί  τους ανθρώπους και συνοδούς των ομάδων , τους μικρούς ποδοσφαιριστές ,  τους γονείς και φιλάθλους για την άψογη παρουσία και συμπεριφορά μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Τους διαιτητές Βουτσελά, Βουλόγκα και Αβραάμ, τα παιδιά που βοήθησαν στην οργανωτική λειτουργία .

Επίσης , την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, τον Δήμο Τρικκαίων , την ΕΠΣ Ν. Τρικάλων για την στήριξη του τουρνουά , τα μέσα ενημέρωσης για την προβολή των αγώνων .

Τέλος ένα ευχαριστώ στους παρακάτω χορηγούς -υποστηρικτές :

 

Κατάστημα ενδυμάτων Themis Trikaliotis & CO

ΚΡΥΠΤΗ Cafe Bar

Πιτσαρία La Fontana

Φαστ φουντ ΑΣΣΟΣ

Βοτανικός Κήπος Λιούλιος-Παπαευθυμίου

Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

ΑΒΑ HOLIDAYS ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Tαξιδιωτικά γραφεία

Belvedere Bar Restaurant

Cafe Diverso

Ξυλεία Μπάρδας

Ανελκυστήρες (Ασανσέρ) ΑΝΟΔΟΣ LIFT

JIMMY’S & SONS Φαστ φουντ

ΤΡΙΚΚΗ FARM (Ντιροκάλτσης) Χονδρικό Εμπόριο Αλλαντικών

Καφετέρια Bonjour

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης