Αθλητισμός

Καλαμπακιώτικες συμμετοχές σε παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε

Επέστρεψαν από την πόλη Σιμπίου της Ρουμανίας ο αθλητής Αχιλλέας Γκούμας και ο προπονητής του Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας που συμμετείχαν σε ένα από τα καλύτερα και δυνατότερα πρωταθλήματα knock Down karate όπως μας ανέφερε ο προπονητής, με πολύ υψηλού επίπεδου αθλητές.

Αξίζουν συγχαρητήρια και στους δύο συμμετέχοντες. Ο Αχιλλέας Γκούμας προσπάθησε πάρα πολύ αλλά έχασε τον αγώνα πρόκρισης από Σουηδό αντίπαλο, που αυτός μάλιστα έφτασε και στον τελικό της διοργάνωσης με πέντε συνεχείς αγώνες. Ο προπονητής του συλλόγου δήλωσε: “Συμμετείχαμε σ’ ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που χρειάζεται μεγάλες θυσίες και θάρρος. Υπάρχουν αθλητές με τρομερή υποδομή και εμπειρία και ετοιμάζονται συνεχώς για τέτοιου είδους πρωταθλήματα. Η κάθε κατηγορία κιλών είχε πάνω από 40 αθλητές τουλάχιστον με διαδικασία πρόκρισης Νοκ άουτ (χάνεις αποκλείεσαι). Το Παγκόσμιο της IFK Kyokushin karate γίνεται κάθε 4 χρόνια και συμμετείχαν 42 χώρες με τους καλύτερους αθλητές τους από όλα τα στυλ kyokushin και Knock Down karate. Το σημαντικότερο είναι βέβαια είναι η συμμετοχή πάντα με αθλητικό και αγωνιστικό πνεύμα.
Αγωνισθήκαμε για την πατρίδα μας σε ένα διαφορετικό τρόπο αγώνων αλλά κερδίσαμε μεγάλες εμπειρίες, εντυπώσεις και συναισθήματα. Συνεχίζουμε με υπομονή και επιμονή και ελπίζουμε ότι θα έρθουν κάποια στιγμή και οι διακρίσεις με θετικά αποτελέσματα για τον ίδιον και για το σύλλογό μας.”
Να ευχαριστήσουμε πρώτα τους συναθλητές του για την όλη προετοιμασία του και ακόμη περισσότερο τους κύριους χορηγούς (Hotel Rex, Visit meteora Travel) που βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε μήνες πριν με πολύ κόπο και ιδρώτα.
Το ΔΣ του συλλόγου

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης