Αθλητισμός

Κρίση στα TRIKALA B.C..Αποχώρησαν οι ιδιοκτήτες, Ρουσιαμάνης-Κουτσιντάς

Την αποχώρησή τους από την ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων ανακοίνωσαν οι μέχρι σήμερα ιδιοκτήτες της, ενώ παραιτήθηκε και ο πρόεδρος Β. Φρύδας. Αναλυτικά η δήλωση των  Αχιλλέα Ρουσιαμάνη – Γιώργου Κουτσιντά:

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας μας στην ομάδα των Τρικάλων BC Aries πήραμε από κοινού την απόφαση να παραχωρήσουμε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ που διαθέταμε.

Η απόφαση μας αυτή πάρθηκε όχι αβίαστα,  αλλά με γνώμονα τις αυξημένες επαγγελματικές και οικογενειακές μας  υποχρεώσεις που δεν μας επέτρεπαν την ενασχόληση με την ομάδα στον βαθμό που θα επιθυμούσαμε σε συνάρτηση με το γεγονός ότι ζούμε και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά μακριά από τα Τρίκαλα.

Όλα αυτά τα χρόνια συνεργαστήκαμε με πολλούς ανθρώπους που στήριξαν την ομάδα τους οποίους και ευχαριστούμε, μοιραστήκαμε μαζί τους την αγωνία και το πάθος για την πορεία της ομάδας και καταφέραμε όλοι μαζί να κάνουμε τα Τρίκαλα μία σταθερή δύναμη στον χώρο της Α1.

Η παραχώρηση των μετοχών έγινε σε ανθρώπους με όρεξη, διάθεση και δυνατότητες να την «τρέξουν» ακόμη καλύτερα συνεχίζοντας να την διατηρούν στο ίδιο υψηλό επίπεδο και οι Τρικαλινοί φίλαθλοι καλό θα είναι να τους στηρίξουν ώστε να συνεχίσουν να απολαμβάνουν στο Δημοτικό Κλειστό της πόλης μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα και πρόθυμοι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Αχιλλέας Ρουσιαμάνης – Γιώργος Κουτσιντάς

Δήλωση Βαγγέλη Φρύδα

Μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ομάδας μας επέλεξα να μεταβιβάσω το ποσοστό των μετοχών(10%) που είχα στην κατοχή μου και να παραιτηθώ από πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ αφήνοντας έτσι την δυνατότητα στην νέα ιδιοκτησία να κάνει τις επιλογές της χωρίς περιορισμούς.
Ευχαριστώ τους ΠΑΝΤΕΣ για τα ΠΑΝΤΑ.

Με τιμή
Βαγγέλης Φρύδας

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης