Αθλητισμός

Με διανυκτέρευση οι Ίκαροι στα Γιάννενα

Με το κλίμα να είναι… οικογενειακό και την αισιοδοξία στα ύψη, παρά τα προβλήματα τραυματισμών, οι Ίκαροι ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής. Οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στα Γιάννενα την ομάδα του IBC για την 1η αγωνιστική και το πρόγραμμα περιλαμβάνει μάλιστα και διανυκτέρευση έτσι ώστε άπαντες να είναι στον μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας ενόψει του κρίσιμου αυτού αγώνα.
Αγώνας δρόμου γίνεται για να προλάβουν το ματς οι Νίκος Κατσαρές και Σωτήρης Γκιουλέκας που νιώθουν ενοχλήσεις και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Ο Κώστας Σδράκας θα πάρει μαζί του τους εξής 13 παίκτες: Μέξης, Φρύδας, Κατσαρές, Γκιουλέκας, Μακρής, Τζορμπατζάκης, Τζοβάρας, Μπαρμπαρούσης Κολότσιος, Κρεμμύδας, Μπάρδας, Βλάχος, Γεωργόπουλος. Εκτός… έμεινε ο τραυματίας Γιάννης Ραμίδης.
Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο στις 18.00 από τα Τρίκαλα, θα προπονηθει στις 19.30 στο Κλειστό του Μετσόβου και στη συνέχεια θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Αστέρι» ενώ την Κυριακή, θα αναχωρήσει για τα Γιάννενα όπου και θα αντιμετωπίσει τα Ioannina BC σε ένα ματς που θα πάρει τζάμπολ στις 17.00.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης