Αθλητισμός

Με επιτυχία ο ποδηλατικός αγώνας στα Τρίκαλα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πρωτάθλημα ποδηλασίας κεντρικής Ελλάδος το Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα, στις κατηγορίες Παίδων –Νεανίδων-Γυναικών-Εφήβων-Ανδρών και Μάστερς.

Η εκκίνηση  του αγώνα της αντοχής δόθηκε από το χωριό Σωτήρα και στη συνέχεια Ράξα-Ρίζωμα-Πλάτανος-Χαιδεμένη-Περδικοράχη-Λεπτοκαριά-Σωτήρα,  5 στροφές για τους άνδρες –έφηβους 125 χ.λ.μ , 4 στροφές για τους Μάστερς 100 χ.λ.μ  , παίδες-γυναίκες 3 στροφές 72 χ.λ.μ και νεανίδες 2 στροφές 48 χ.λ.μ.
Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι κατηγορίες ανδρών-εφήβων και Μάστερς όπου ο ποδηλατικός σύλλογος Ασκληπιός εκπροσωπήθηκε επάξια.
Στην κατηγορία Μάστερς ο Παναγιώτης Ζώης ήταν ο νικητής σε έναν δυνατό αγώνα με πολλές καταδιώξεις μεταξύ των αθλητών ο Παναγιώτης Ζώης αποσπάστηκε από το κυρίως γκρουπ στην τρίτη στροφή περίπου και πήρε την νίκη στην κατηγορία του.
Στην κατηγορία ανδρών –εφήβων οι μάχη κράτησε από την αρχή  με αρκέτες επιθέσεις και υψηλές ταχύτητές μέχρι τον τερματισμό που έγινε το μαζικό σπριντ , ο Στέφανος Βάσκος πήρε την 6η θέση και ο Βασίλης Καίρης πήρε την 8η θέση.
Συγχαρητήρια αξίζουν και οι υπόλοιποι αθλητές του συλλόγου όπου βοήθησαν τα μέγιστα, Ζντρίβας Αχιλλέας-Πάλας Γεώργιος-Βαρσάνης Γεώργιος-Πουλιανίτης Ευάγγελος-Αλεξίου Δημήτριος.
Εκτός από τους αθλητές ο Ασκληπιός ήταν παρόν και στην οργάνωση του αγώνα , ο έμπειρος και ακούραστος Σταυρόπουλος Ευάγγελος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου Σκαπέτη Γεώργιο , Κατσίκα Ηρακλή, Γκαραγκάνη Χρήστο, Κουσμαλή Αλέξη ,τον χρονομετρητή του αγώνα Σαλπαδήμο Στέργιο τον γιατρό του αγώνα Χατζούλη Ιωάννη , και οι εθελοντές που ήταν η ψυχή του αγώνα.
Σημαντικό ρόλο στην οργάνωση έπαιξε η Τοπική Επιτροπή Κεντρικής Ελλάδος με έδρα την Λάρισα.
Πολλά συγχαρητήρια στην Αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων που κάλυψε τον αγώνα δίχως να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης