Αθλητισμός

Με τη στήριξη της Περιφερικής Ενότητας Τρικάλων το 2ο Κύπελλο Ελλάδος Cheerleading

Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων  κ. Μιχαλάκη Χρήστο  βρέθηκε το Δ.Σ. του   Αθλητικού Συλλόγου Τρικάλων Εύαθλοι που απαρτίζεται από τους Σούλιο Σταύρο, Πεταράκη Γιούλια, Κωστούλα Βλόντζου Σοφία, Αποστολοπούλου Ιωάννα και Μπαλλά Χριστίνα όπου συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες της διοργάνωσης   εκφράζοντας παράλληλα και τις ευχαριστίες για την πολύτιμη στήριξη της ΠΕ Τρικάλων. 

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να φιλοξενεί η πόλη μας μια τόσο όμορφη διοργάνωση.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading έκανε τεράστιες προσπάθειες έτσι ώστε 23 και 24 Μαρτίου η συγκεκριμένη διοργάνωση που θα γίνει στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο επί της Κατσιμήδου, να μας μείνει αξιομνημόνευτη!

Τα αθλήματα freestyle pom, cheer hip hop και cheer jazz θα έχουν την τιμητική τους και οι 15 σύλλογοι απ΄όλη τη Ελλάδα με κυρίαρχο μότο τους το                            «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό για τη νίκη. Επίσης μέσω διοργάνωσης θα αναδειχτεί η « CHEERLEADER OF THE YEAR »

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Περιεφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων.

Επιπλέον σημαντική βοήθεια προσέφεραν οι μεγάλοι υποστηρικτές των αγώνων οι οποίοι είναι: JACOBS espresso, HERBALIFE (Ανεξάρτητοι συνεργάτες Γιάννης Γουλόπουλος), LaserSkin solutions(Mαρία Νίκου), Decor Samaras, Αφοι Γ. Παπαθανασίου , Ακαδημία Χορού Τρικάλων- TDA (Γιούλια Πεταράκη), Παιδικές Κατασκηνώσεις ‘Mountain Camp’.

Προβλέπεται για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο αθλητικό χορό και μουσική!

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κυπέλλου θα έχει ως εξής:

 

  • Το Σάββατο 23 Μαρτίου από τις 10.00 ως τις 18.00 θα διδαχθούν οι αγωνιστικές χορογραφίες (σεμινάρια) από διεθνείς προπονητές στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο οι οποίες είναι μόνο για τους αθλητές που λαμβάνουν μέρος στους αγώνες.
  • Το Σάββατο επίσης, στις 19.00 ξεκινάει η παρέλαση των αθλητών μπροστά στο Δημαρχείο Τρικάλων και καταλήγει στην κεντρική πλατεία. Εκεί θα γίνει ένα cheer flash mob και θα ακολουθήσει party!
  • Την Κυριακή 24 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι αγώνες στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο. Ώρα έναρξης: 10.00 με παράταξη στο ταπί όλων των αθλητών ενώ τις 17.00 θα πραγματοποιηθούν οι απονομές όλων των κατηγοριών και θα πέσει η αυλαία του 2ου Κυπέλλου Ελλάδος Cheerleading !

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους όσους θέλουν να παρακολουθήσουν αυτό το υπερθέαμα!

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης