Αθλητισμός

Μιά αλλιώτικη βραδιά για τον Ασκληπιό

Μια βραδιά αλλιώτικη έξω από το παρκέ και την κούραση των προπονήσεων, προσφορά γνωστού Τρικαλινού που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα, είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας του Ασκληπιού.

Με την συνοδεία του προπονητή κ. Γεροβάϊου και του μέλους του ΔΣ και εφόρου του τμήματος κ. Μπατσίλα, τα κορίτσια του Ασκληπιού βρέθηκαν στο MONDO της Ασκληπιού, όπου μέσα στο ζεστό περιβάλλον και την άψογη εξυπηρέτηση της διεύθυνσης και του προσωπικού της επιχείρησης, απόλαυσαν στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης μακριά απ΄ την κούραση και το άγχος των προπονήσεων και των αγώνων.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά για όλους που μας έδωσε την δυνατότητα να ¨γεμίσουμε τις μπαταρίες¨ για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος που αυτό το Σαββατοκύριακο μπαίνει στην τελευταία ευθεία με την έναρξη του 2ου γύρου, με το πρώτο παιχνίδι να αποτελεί μια πολύ δύσκολη έξοδο της ομάδας στην Θεσ/νίκη όπου την Κυριακή το απόγευμα αντιμετωπίζει στην Σταυρούπολη τον τοπικό ΕΟΣ.

Από το ΔΣ του Ασκληπιού και τις αθλήτριες της ομάδας, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χορηγό της βραδιάς, αλλά και στην διεύθυνση και το προσωπικό του MONDO για την άψογη εξυπηρέτηση.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης