Αθλητισμός

Νέα νίκη για τους Δαναούς

Tην 6η νίκη σε 11 αγώνες σημείωσε η ομάδα των Δαναών στον 2ο όμιλο της Α1 ΕΣΚΑΘ και βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης έχοντας τους ίδιους βαθμούς με τον Γ Σ Σοφάδων.

Νίκη με 67-62 επί της Φαλώρειας, ήταν η 4η επιτυχία εντός έδρας στο κλειστό της Μπάρας , μια νίκη που ήρθε με ένα δυνατό τρίτο δεκάλεπτο όπου η ομάδα πήρε διαφορά εννέα πόντων. Εντυπωσιακός ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Τσικρικάς ο οποίος σημείωσε 21 πόντους με 5 τρίποντα. Τον ακολούθησε σε απόδοση ο Πελίγκος με 20 πόντους και 2 τρίποντα. Ενώ όλη η ομάδα λειτούργησε άψογα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.   Σημειώνεται ότι και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι Δαναοί είχαν νικήσει με 78-73 στο Κλειστό Κατσιμήδου. Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Αμερικανός αθλητής του μπάσκετ Λαμόντ Μάρεϊ Τζούνιορ με τον 12χρονο Κωνσταντίνο ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας του Α Ο Τρίκαλα ο οποίος ξεπερνά  μέρα με την μέρα το πρόβλημα  μετά από ατύχημα και παρακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης μαζί με τον Λαμόντ Μάρεϊ.

Δεκάλεπτα: 19-15, 31-32, 55-46, 67-62

Α Σ Δαναοί Τρίκαλα ( Παναγιώτου): Τσικρικάς 21(5), Πελίγκος 20(2), Λέτσιος 5(1), Δήμος 11, Ράρρας, Κωτούλας 3, Μπάρδας, Δίπλας, Πόπης, Σδράκας, Τζιάννης 7, Μικαελιάν.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης