Αθλητισμός

Ξεκινάει προετοιμασία ο Ασκληπιός

Οι μέρες της ξεγνοιασιάς και της ανεμελιάς έφτασαν στο τέλος τους για τις αθλήτριες του Ασκληπιού καθώς έφτασε (σχεδόν) η μέρα της πρώτης συγκέντρωσης για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-20.
΄Το πρόγραμμα των προπονήσεων αλλά και των φιλικών αγώνων έχει ήδη καταρτιστεί και ο προπονητής κ.Γεροβάιος  και ο γυμναστής -συνεργάτης του κ. Μήτσας,  που θα έχει την ευθύνη της φυσικής κατάστασης και της ενδυνάμωσης , περιμένουν πλέον τα κορίτσια.
Το πρώτο ραντεβού λοιπόν έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 26/08 και ώρα 18.45 στο Εθνικό Στάδιο Τρικάλων όπου και θα γίνει η πρώτη  γνωριμία τόσο των αθλητριών (καθώς φέτος θα υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα) αλλά και του νέου ΔΣ.
Θα γίνει το πρώτο καλως όρισμα από τον πρόεδρο κ.Τατσιόπουλο και στη συνέχεια θα δοθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων καθώς και των ιατρικών εξετάσεων, θα γίνει ο διαχωρισμός των τμημάτων ενώ θα συζητηθούν και οι στόχοι της ομάδος.
Καλούνται λοιπόν να παραβρίσκονται στην πρώτη συγκέντρωση οι παρακάτω αθλήτριες:
Καπέλου Ε. Γερολυμάτου Ε., Παναγιώτου Π., Χατζηχριστοδούλου Α., Λάιου Χ., Βουλγαράκη Κ., ΒογΙατζόγλου Α., Ρούσου Ε., Μπουρλή Ι., Μπρουσιάκη Θ. ,Σούλκο Δ., Ταρατόρα Γ., Σκέμπη Β., Γεωργίου Σ., Παπαθεοδώρου Ε., Γκιούρκη Ν., Γκιούρκη Π., Τζήκα Μ.,Κοντοκώστα Μ.,Κόκκαλη Σ.,Κοκκαλη Α.,Κεραμιώτη Ν., Γιώτη Α., Αδάμου Ε., Καρατάσιου Ε., Μπαντίκου Κ., Κολίτσα Π., Κολίτσα Ν., Παπαγιάννη Θ., Πλευρά Α.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης