Αθλητισμός

Οι Μάγοι μετονομάζονται σε Α.Ο. Τρίκαλα

Η ιστορική ομάδα μπάσκετ της πόλης αλλάζει όνομα και έμβλημα, σε μια προσπάθεια να «μεγαλώσει».

Το απόγευμα της Παρασκευής η διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΤ προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει, για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου μας, την ίδρυση και λειτουργία τμήματος καλαθοσφαίρισης, το οποίο θα αγωνίζεται με τα χρώματα και το έμβλημα του ιστορικού Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ. Προς το σκοπό αυτό συμφωνήθηκε ήδη η συγχώνευση, με απορρόφηση του αθλητικού σωματείου «Α.Σ. ΜΑΓΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ», ενώ θα ληφθούν άμεσα οι αναγκαίες πρωτοβουλίες, για την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας. 

Το νέο τμήμα θα στελεχωθεί από επιφανείς τρικαλινούς πολίτες, με όραμα και ανιδιοτελή διάθεση προαγωγής του αθλήματος, θα καταβληθεί δε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου αυτό να οικοδομηθεί σε στέρεες και υγιείς βάσεις, και η λειτουργία του να διέπεται από συνέπεια, σοβαρότητα και αξιοπιστία.

Εκ μέρους του Δ.Σ. διερευνάται και εξετάζεται το ενδεχόμενο δημιουργίας και άλλων αθλητικών τμημάτων. Καλούμε τα μέλη μας και όλους τους τρικαλινούς, να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν την νέα αυτή προσπάθεια.

Για την πληρέστερη ενημέρωση των μελών και του κοινού, σας γνωστοποιούμε ότι την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:30 μ.μ., θα δοθεί συνέντευξη τύπου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.

Τρίκαλα 21 Ιουνίου 2019

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                         Ο  Γ. Γραμματέας

Κωνσταντίνος Παρδάλης                                   Γιώργος Παναγιώτου»

 

ΑΞΙΖΕΙ: Οι «Μάγοι» ιδρύθηκαν το χειμώνα το 2001 από μια παρέα φίλων. Τα 2 πρώτα χρόνια η ομάδα αγωνίζονταν με μόλις 6 παίκτες και κατάφερε να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα στην κατηγορία της. Η ιστορία «κλείνει», κάπως απότομα είναι η αλήθεια, 18 χρόνια μετά.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης