Αθλητισμός

Οριστικό. Στη Β΄ Εθνική ανέβηκαν Αίολος και Ίκαροι

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε με αντικείμενο την επικύρωση των εισηγήσεων της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για την τυπική περαίωση των Εθνικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-20.

Τα πρωταθλήματα είχαν διακοπεί τον Μάρτιο λόγω κορωνοϊού και σύμφωνα με την απόφαση της ΕΟΚ από τον τρίτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής όπου συμμετείχαν οι Τρικαλινές ομάδες, ανέρχονται οι πέντε πρώτες της βαθμολογίας, όπως αυτή ήταν στις 9 Μαρτίου. Δηλαδή ο Αίολος Τρικάλων ως πρωτοπόρος-έτσι κι αλλιώς-αλλά και οι Ίκαροι που κατείχαν τότε την 5η θέση.

Αναλυτικά η τελική βαθμολογία όπως επικυρώθηκε:

  1. ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ               ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
  2. ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ                          ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
  3. ΣΚ ΙΩΑΝΝΙΝΑ                               ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
  4. ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ                               ΜΕΝΤ
  5. ΑΜ ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ                 ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
  6. ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ      ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
  7. ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ                           ΔΕΚΑ
  8. ΓΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ                   ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
  9. ΚΣ ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ                     ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
  10. ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937    ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ
  11. ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ    ΓΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  12. ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ                              ΑΣΑΑ ΖΕΦΥΡΟΣ 02
  13. ΚΕ ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ             ΜΑΣ ΕΥΑΓ. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

 

Δήλωση Κώστα Σκρέτα

Εντωμεταξύ σε δήλωσή του ο πρόεδρος των Ικάρων Κώστας Σκρέτας αναφέρει:

“Σε μια πραγματικά δύσκολη χρονιά… για όλους μας, αποδείξαμε ότι εάν πιστεύεις και επιμένεις στην επίτευξη των στόχων σου, πάντα στο τέλος δικαιώνεσαι. Οι Ίκαροι ανήκουν στην Β’ Εθνική κατηγορία. Όλοι στην οικογένεια των Ικάρων είμαστε περήφανοι διότι, αγωνιστήκαμε τίμια, δουλέψαμε σκληρά, δεν απογοητευτήκαμε, δεν εγκαταλείψαμε στα δύσκολα. Ιδρώσαμε γι’ αυτό που αγαπάμε, τον τόπο μας, την ομάδα μας, το μπάσκετ. Ως πρόεδρος της ομάδας, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στους συνοδοιπόρους μου, Κώστα Θάνο, Ρούλη Βουτσελά, και Αχιλλέα Παπαναστασίου, στον προπονητή μας Κώστα Σδράκα, τον γυμναστή μας Βασίλη Μητροτάσιο, τον βοηθό προπονητή Σάββα Τζίγκα, τον γιατρό Σωτήρη Μιχαλίτση, τον νομικό σύμβουλο κ. Μιχάλη Μαγειρία αλλά και όλους τους ανθρώπους που ήταν στο προπονητικό τιμ. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές της ομάδας μας που ίδρωσαν και μάτωσαν μέσα στο παρκέ κατακτώντας μια πανάξια άνοδο. Ευχαριστώ επίσης τους χορηγούς της ομάδας μας που στάθηκαν στο πλευρό μας καθώς και όσους βοήθησαν οικονομικά την φετινή μας προσπάθεια.

Υποκλίνομαι στους τρικαλινούς φιλάθλους που μας στήριξαν ακόμη και στα δύσκολα, γεμίζοντας το Κλειστό και δίνοντας ώθηση στην ομάδα μας όποτε το χρειάστηκε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην περιφέρεια Θεσσαλίας και ειδικά στον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τον διευθυντή της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων κ. Γιώργο Καρανάσιο για την μεγάλη στήριξη που έδωσαν στην ομάδα μας. Επίσης τον Δήμο Τρικκαίων για την αγαστή συνεργασία μας μέσα στους αθλητικούς χώρους ενώ αισθανόμαστε υπόχρεοι σε όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες μπάσκετ της πόλης μας για την καθ’ ολα άψογη συνεργασίας μας. Δεσμευόμαστε πως τη νέα σεζόν θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια την πόλη των Τρικάλων και την ομάδα μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

ΥΓ Συγχαρητήρια στην συμπολίτισσα ομάδα του Αιόλου για την άνοδό της στην Β’ Εθνική κατηγορία και εύχομαι στη νέα σεζόν να έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία για το καλό του τρικαλινού μπάσκετ

Ο πρόεδρος των Ικάρων Τρικάλων

Κώστας Σκρέτας”

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης