Αθλητισμός

Ο ΑΟΤ αποκτά γήπεδο. Ξεκίνησαν τα έργα στο προπονητήριο της Σωτήρας

Ένα όνειρο ετών αποκτά σάρκα και οστά με την κατασκευή του προπονητικού κέντρου στη Σωτήρα Τρικάλων. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΤ Κώστας Παρδάλης και τα μέλη του Δ.Σ. αυτού επέμεναν χρόνια προς την κατεύθυνση αυτή, έτσι ώστε η ιστορική ομάδα της πόλης να αποκτήσει το δικό της σπίτι και να μπορέσει να αναδείξει νέα ταλέντα μέσα από σοβαρή δουλειά στις Ακαδημίες.

Το θέμα το πήρε πάνω του ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και μόλις προ μηνών υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση που προβλέπει την  «Κατασκευή κτιρίου αποδυτηρίων στο Αθλητικό Κέντρο Σωτήρας», συνολικού προϋπολογισμού 420.000 €.

Ο Χρήστος Μιχαλάκης μιλάει για «έμπρακτη στήριξη στην ομάδα των Τρικάλων, η οποία πλέον θα μπορέσει να βαδίσει και να λειτουργήσει στα πρότυπα μεγάλων club της Ευρώπης. Είμαστε σε συνεχή συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας και είμαστε εδώ για να παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να αποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος».

Τα έργα στο προπονητήριο της Σωτήρας έχουν ήδη ξεκινήσει.  Το παρόν έργο αφορά στην κατασκευή νέου κτιρίου αποδυτηρίων σε οικόπεδο του Δήμου Τρικκαίων στη Σωτήρα Τρικάλων σε δημοτική έκταση 30.473,87τ.μ. με το χαρακτηρισμό «Μερηάς». Είναι μονώροφο κτίσμα 232τ.μ. και περιλαμβάνει τις 4 ενότητες αποδυτηρίων με τους βοηθητικούς σε αυτά χώρους, (ντους- wc), γραφείο διαιτητή,  wc ΑμεΑ, αποθηκευτικό χώρο και στεγασμένο χώρο 20τ.μ.. Η πρόσβαση των ατόμων μειωμένης κινητικότητας στο κτίριο πραγματοποιείται μέσω ράμπας, από την νοτιοδυτική όψη, όπου προβλέπεται να χωροθετηθεί το parking,  ενώ παράλληλα υπάρχει πρόσβαση στο κτίριο και από την νοτιοανατολική όψη μέσω ενός στεγασμένου χώρου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης