Αθλητισμός

Ο Κώστας Κωτούλας προπονητής στους Δαναούς στη νέα σεζόν

Ο Α Σ Δαναοί Τρίκαλα, ανακοινώνει την συνεργασία για την θέση του προπονητή στην σεζόν 2019-2020 με τον Κώστα Κωτούλα.
Ο Κώστας Κωτούλας είναι παιδί των Δαναών. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Δαναό πριν κάνει σημαντική καριέρα σε μεγάλες κατηγορίες και στο εξωτερικό. Προσέφερε πάρα πολλά και συνεχίζει να προσφέρει στον σύλλογο και από την θέση του αθλητή και από την θέση του προπονητή των τμημάτων υποδομών όπου θα συνεχίσει και στα τμήματα της Ακαδημίας .Ο Κώστας Κωτούλας , ξεκίνησε το μπάσκετ από τον ιστορικό Δαναό Τρικάλων με τον οποίο έπαιξε σε Γ΄και Β΄Εθνική.
Ακολούθησαν τρεις Γερμανικές ομάδες η TUS JENA (Β΄κατηγορία), BRAND HAGEN (Στην πρώτη κατηγορία Μπουντεσλίγκα) και Μπάγερν ( Στην δεύτερη κατηγορία Μπουντεσλίγκα με την οποία είχε άνοδο).
Μετά έπαιξε για την Ολύμπια Λάρισας (άνοδο από Α2 σε Α1), στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης (άνοδος από Γ΄Εθνική στην Β΄Εθνική) , στην Ιεράπετρα στην Γ΄Εθνική, στον Κόροιβο Αμαλιάδας (άνοδος στην Β΄Εθνική) , στο Ηράκλειο ( είχε δύο ανόδους σε Β΄Εθνική και Α2) και με τον Εργοτέλη στην Γ΄Εθνική.
Υπήρξε στέλεχος της ομάδας μπάσκετ των Τρικάλων BC στην Basket League από την θέση του Team Manager.
Τα τελευταία πέντε έτη είναι αθλητής της ομάδας των Δαναών, αλλά και υπεύθυνος της Ακαδημίας όπου και θα συνεχίσει να είναι παράλληλα με την ανάληψη και της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας.
Ευχόμαστε Καλή επιτυχία και Καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης