Αθλητισμός

Πάλεψαν με την ψυχή τους…και δυο προκρίσεις!

Πραγματοποιήθηκε, την περασμένη Κυριακή 2/04/2017 στον Ευρωπό του Κιλκίς, η πρώτη φάση του  πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης παμπαίδων, με την συμμετοχή και του συλλόγου μας.

Η ομάδα του ΑΠΣ Τρίκαλα συμμετείχε με  τους εξής 16 αθλητές: Χρήστος Θανασάκης, Απόστολος Μπουράζανας, Οδυσσέας Μπουκουβάλας, Κων/νος Καφρίτσας, Φίλιππος Ζαμπραϊλας, Απόστολος Καλόγηρος, Αλέξανδρος Καρφίτσας, Λάμπρος Τσίνας, Βασίλειος Δαλανίκας, Βασίλειος Τσιακάρας, Δημήτριος Πολυγένης, Αντώνης Βουλιώτης, Γεώργιος Καφρίτσας, Στέφανος Λώλης, Ηρακλής Μπουραζάνας και Αλέξανδρος Τζιμούλης.

Από τους συμμετέχοντες αθλητές κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο οι Χρήστος Θανασάκης και Κων/νος Καφρίτσας, και προκρίθηκαν για την τελική φάση του πρωταθλήματος, ενώ οι Στέφανος Λώλης και Αλέξανδρος Τζιμούλης κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία τους.

Η προσπάθειά τους ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική και μας δίνει ελπίδες και αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Οι υπόλοιποι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία της πρόκρισης στη δεύτερη φάση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 22/4/17.

Επίσης μετά από πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησαν τις εξής θέσεις: Απόστολος Μπουράζανας την 5η θέση, Οδυσσέας Μπουκουβάλας την 5η θέση, Φίλιππος Ζαμπραϊλας την 5η θέση, Απόστολος Καλόγηρος την 5η θέση, Αλέξανδρος Καρφίτσας την 6η θέση, Λάμπρος Τσίνας την 7η θέση, Βασίλειος Δαλανίκας την 6η θέση, Βασίλειος Τσιακάρας την 5η θέση, Δημήτριος Πολυγένης την 5η θέση, Αντώνης Βουλιώτης την 5η θέση, Γεώργιος Καφρίτσας την 6η θέση και Ηρακλής Μπουραζάνας την 7η θέση.

 

Η αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού, μέσω της συμμετοχής, αποτελεί ζητούμενο για το σύλλογό μας. Γίνεται πραγματικότητα μέσω οργανωμένων εκδηλώσεων, δράσεων και αγώνων.

Γίνεται πραγματικότητα μέσω μιας ευρύτερης εκπαίδευσης που αποβλέπει στην ολοκλήρωση και στο γεγονός ότι η πάλη είναι σημαντικότερη από τη νίκη. Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.

 

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

 

ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ  να δημιουργήσουμε ενεργούς ανθρώπους και όχι παθητικούς θεατές………..

ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ για τη δια βίου άσκηση ………

 

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα                                                                                                                                                                                                                          Νίκος Τσιακάρας

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης