Αθλητισμός

Πάμε στοίχημα: Με Μονπελιέ και Σεντ Πόλτεν

Μεγάλο Σάββατο σήμερα, ωστόσο η αγωνιστική δράση στην Ευρώπη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Τέσσερα παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το ποδοσφαιρικό κουπόνι πάμε στοίχημα, συγκεκριμένα από Πρέμιερ Λιγκ, Σαμπιονά, Μπουντεσλίγκα και Α’ Αυστρίας, ενώ από το “μενού” δε θα μπορούσε να λείπει και η μπασκετική πρόταση, η οποία έρχεται από το ιταλικό πρωτάθλημα.

Παίρνει το “εξάποντο” η Μονπελιέ

Ξεκινάμε με ένα από τα πλέον “δυνατά” σημεία της ημέρας, το οποίο είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.10 στον αγώνα Μονπελιέ – Λοριάν. Ντέρμπι με “φόντο” την παραμονή στο Μονπελιέ, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί της Καέν. Με το αποτέλεσμα αυτό ανέβηκαν στους 36 πόντους και η διαφορά τους από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι πέντε βαθμοί. Από σπουδαίο αποτέλεσμα προέρχεται και η Λοριάν, η οποία επιβλήθηκε 1-4 εκτός έδρας της Λυών! Αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό “τρίποντό” της, ενώ σε περίπτωση που κερδίσει σήμερα θα βρεθεί εκτός της επικίνδυνης ζώνης. “Καίγονται” και οι δύο ομάδες για τη νίκη, ωστόσο θεωρούμε ότι ο παράγοντας έδρα θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο και θα πάμε με τον Άσσο.

Δε χάνει η Σεντ Πόλτεν

Συνεχίζουμε με το Χ2 σε απόδοση 1.87 στον αγώνα Αντμίρα – Σεντ Πόλτεν. Από την εντός έδρας ήττα με 0-2 κόντρα στη Μάτερσμπουργκ προέρχεται η Αντμίρα, η οποία μάλιστα, έβαλε τέλος σε ένα σερί οκτώ αγώνων πρωταθλήματος με απολογισμό τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Βαθμολογικά είναι ουσιαστικά αδιάφορη, καθώς έχει απόσταση 10 πόντων από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Σεντ Πόλτεν, από την πλευρά της, πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-2 επί της Αούστρια Βιέννης, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί δύο αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, ξέφυγε πέντε βαθμούς από την τελευταία θέση και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Νίκη για Βόλφσμπουργκ

Συνεχίζουμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.05 στο παιχνίδι Βόλφσμπουργκ – Ίνκγολσταντ. “Μάχη” με φόντο την παραμονή στην κατηγορία, με τη Βόλφσμπουργκ να έχει δύο βαθμούς περισσότερους από την προτελευταία Ίνγκολσταντ. Τρία παιχνίδια μακριά από τις νίκες έχουν συμπληρώσει οι “λύκοι”, μετρώντας μία ισοπαλία (Λεβερκούζεν 3-3 εκτός) και δύο ήττες, από Φράιμπουργκ (0-1 εντός) και Σάλκε (4-1 εκτός). Η Ίνγκολσταντ, από την πλευρά της, προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες και από εκεί που φαινόταν καταδικασμένη με υποβιβασμό, ελπίζει, πλέον, σε παραμονή στην κατηγορία. Η Βόλφσμπουργκ σήμερα παίζει την “πλάτη στον τοίχο” καθώς σε περίπτωση που δεν κερδίσει μπορεί να βρεθεί ακόμη και εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Διαθέτει ποιοτικότερο σύνολο από την αντίπαλό της και θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα κατορθώσει να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Δεν… μπορεί εκτός έδρας η Χαλ

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ο Άσσος σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Στόουκ – Χαλ. Τέλος στο σερί των τεσσάρων διαδοχικών ηττών θα επιδιώξει να βάλει σήμερα η Στόουκ. Το προηγούμενο Σάββατο έπιασε αρκετά καλά στάνταρ απόδοση απέναντι στη Λίβερπουλ, δεν κατάφερε, όμως, να αποφύγει την ήττα με 1-2. Είχαν προηγηθεί άλλες τρεις, από Μπέρνλι (1-0), Λέστερ (2-0) και Τσέλσι (1-2), ενώ η τελευταία πεντάδα αγώνων πρωταθλήματος κλείνει με το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι. Η Χαλ, από την άλλη, δεν κατόρθωσε να πάρει κάτι καλό στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι και το τελικό 3-1 κρίνεται δίκαιο. Δεν πτοείται πάντως, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, με δεδομένο ότι είχαν προηγηθεί οι εντός έδρας νίκες επί των Γουέστ Χαμ (2-1) και Μίντλεσμπρο (4-2). Βέβαια, εκτός έδρας “καταρρέει” με το σερί 0-2-13 στις τελευταίες 15 εξόδους πρωταθλήματος να… μιλάει από μόνο του.

Χαμηλό σκορ στο Βαρέζε

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το παιχνίδι Βαρέζε – Τρέντο, στο οποίο θα πάμε με το Under 155 πόντους, σε απόδοση 1.90. Η Βαρέζε προέρχεται από την ήττα με 73-68 από τη Ρέτζιο Εμίλια και βρίσκεται στην 12η θέση με ρεκόρ 11-15, ενώ η Τρέντο βρέθηκε εκτός τετράδας (15-11 ρεκόρ) μετά την εντός έδρας ήττα με 57-66 από τη Σάσαρι. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να “ρεφάρουν” προκειμένου να παραμείνουν στη διεκδίκηση της 4ης θέσης, το κίνητρό τους είναι σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό της Βαρέζε και θα στηριχτούν στην άμυνά τους για να πετύχουν το στόχο τους. Προφανής επιλογή το Under 155.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.σ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης