Αθλητισμός

Πάμε στοίχημα: “Μιλάει” το κίνητρο

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα περισσότερα πρωταθλήματαστην Ευρώπη και το στοιχηματικό ενδιαφέρον αυξάνεται κατακόρυφα. Η Παρασκευή αποτελεί παραδοσιακά την καλύτερη δυνατή “προθέρμανση” πριν από το Σαββατοκύριακο και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τριάδα προτάσεων από το σημερινό πρόγραμμα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Betshop, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Δεν χάνει Ακιλίζ

Ξεκινάμε από τη Β’ Ολλανδίας και τον αγώνα Ακιλίζ 29 – Γιονγκ Αϊντχόφεν, στον οποίο θα πάμε με το 1Χ σε απόδοση 1.95. Θα τα δώσει όλα απόψε η Ακιλίζ, καθώς για να παραμείνει στην κατηγορία πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε και ταυτόχρονα η Ντόρντρεχτ να ηττηθεί από την Ντεν Μπος. Δεν κρατάει, επομένως, την τύχη στα χέρια της, αλλά θέλει να κάνει σήμερα το καθήκον της. Άλλωστε, τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές παραμένει αήττητη, μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα Νέων της Αϊντχόφεν προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Τέλσταρ, συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς ήττα (2-1-0) και διατηρήθηκε στην 4η θέση της κατάταξης, ωστόσο δεν έχει δικαίωμα να λάβει μέρος στα πλέι οφ για την άνοδο. Θα πάμε με το κίνητρο των γηπεδούχων, με το 1Χ να αποτελεί μία ελκυστική πρόταση.

Παίρνει αποτέλεσμα η Σπέτσια

Συνεχίζουμε με Β’ Ιταλίας και το παιχνίδι Περούτζια – Σπέτσια, με την επιλογή μας να είναι το Χ2 σε απόδοση 1.90. Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Περούτζια, η οποία στα 12 τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει υποστεί μία μόλις ήττα, μετρώντας στα υπόλοιπα 11 ματς πέντε νίκες και έξι ισοπαλίες. Με τους 60 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, φιγουράρει στην 4η θέση της κατάταξης και ουσιαστικά έχει εκπληρώσει το στόχο της συμμετοχής της στα πλέι οφ για την άνοδο. Αυτή που δεν έχει “κλειδώσει” ακόμη την παρουσία της στα πλέι οφ είναι η Σπέτσια που είναι 8η, με τρεις πόντους περισσότερους από την 9η Μπάρι. “Καίγεται” σήμερα για ένα θετικό αποτέλεσμα, θεωρούμε ότι θα το πάρει και στη χειρότερη περίπτωση θα επιστρέψει στη βάση της με το βαθμό της ισοπαλίας.

Νο Goal στο λονδρέζικο ντέρμπι

Η τελευταία επιλογή για σήμερα έρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Γουέστ Χαμ – Τότεναμ, στην οποία θα πάμε με το No Goal σε απόδοση 2.05. Τα “σφυριά” αν κερδίσουν σήμερα θα “κλειδώσουν” και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία. Βέβαια, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και η νέα σεζόν θα τους βρει στην Πρέμιερ Λιγκ ό,τι και αν συμβεί απόψε, καθώς η απόστασή του από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι επτά βαθμοί, τρεις “στροφές” πριν το τέλος. Προέρχονται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, με τα δύο πιο πρόσφατα ματς τους να ολοκληρώνονται 0-0. Η Τότεναμ, από την πλευρά της, βρίσκεται στο -4 από την Τσέλσι (αμφότερες έχουν ένα ματς λιγότερο, οπότε τους απομένουν από τέσσερα μέχρι το φινάλε της σεζόν) και θα τα δώσει όλα στο τέλος προκειμένου να εξαντλήσει τις ελπίδες που της έχουν απομείνει για την κατάκτηση του τίτλου. Τα “σπιρούνια” “τρέχουν” ένα νικηφόρο σερί εννέα αγώνων σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ αμυντικά είναι εξαιρετικά, καθώς στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους δεν έχουν δεχθεί γκολ. Περιμένουμε ένα αρκετά “κλειστό” ματς, με το No Goal να έχει στοιχηματική αξία.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης