Αθλητισμός

Προετοιμασίες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου

Στο  Δημαρχείο Πύλης πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 μεταξύ των Εκπροσώπων του ΣΕΓΑΣ  ΘΕΣ/ΊΑΣ , τον Τεχνικό Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Μπουλογεώργο, το μέλος του Δ.Σ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΛΙΑΣ και  υπεύθυνο διοργάνωσης Αγώνων  κ. Ιωάννη Κοντονάσιο,  τον Προπονητή Στίβου Καθηγητή ΤΕΦΑΑ Τρικάλων ,Προπονητή Επίλεκτων  κ. Δημήτριο Σούλα,   με  τους Εκπροσώπους του Δήμου Πύλης ,Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Κων/νο Δούλαλα, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Σωτήριο Αγγέλη, Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κων/ν Ζούρτο, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Άρη Τζάνη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Πηγής κ. Χρήστο Μαυρογιάννη  και τον δημοτικό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Τζιορτζιώτη.

Συζήτησαν θέματα που αφορούσαν την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου που θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου 20120 στις «ΣΚΑΜΝΙΕΣ»  Πηγής (Τ.Κ. Δήμου Πύλης).

Ως γνωστόν κάθε χρόνο ο Δήμος Πύλης συνεργάζεται με του διοργανωτές  του ΣΕΓΑΣ  των Αγώνων για την καλλίτερη επιτυχία τους, με την Αρμόδια Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου που αναλαμβάνει όλο το βάρος των εργασιών στον χώρο των Αγώνων.

Να σημειώσουμε επίσης ότι στις 2/2 στον παραπάνω χώρο θα διεξαχθεί το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης