Αθλητισμός

Σπουδαία νίκη για τους Ικάρους

Με την ψυχή στο στόμα οι Ίκαροι κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι  επί του Ευαθλου στο κλειστό της  Μπάρας  με 67-65 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ εθνικής  μπάσκετ. Οι    δύο ομάδες  «έτρεξαν» στο γήπεδο, παίζοντας καλό μπάσκετ, με τους γηπεδούχους να φτάνουν  στα τελευταία  δευτερόλεπτα στην  τελική επικράτηση.

Δεκάλεπτα:  14 – 17, 43 – 35, 54 -51, 67 -65

Ικαροι ( Μητσιάδης):  Στάνκοβιτς 7 , Χαντζής 6, Αργύρης 3, Φούντας Φ 4, Φούντας Γ26, Αργύρης Ν 16, Κορδέας,Μπαρμπαρούσης,Ντούρβας 6, Μέξης 1.

Ευαθλος Πολυκάστρου( Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος 15, Ημερίδης 13,Μπινιάκου 2, Τζινόπουλος 11,Σιδηρόπουλος 17, Κούτουλας 7, Τσελέκης, Τασιούλης, Γαβιανάκης.

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Μητσιάδης:  Μεγάλη νίκη ενός δυνατού αντιπάλου. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο εμείς χάσαμε την συγκέντρωση μας. Το αποτέλεσμα δικαιώνει τα παιδιά, τα οποία προσπαθούν. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον πρόεδρο μας, που έχει γενέθλια. Η νίκη αυτή έχει μεγαλύτερη αξία μετά το διπλό την προηγούμενη αγωνιστική. Έχουμε πολλά πράγμα  ακόμα να διορθώσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε για ακόμα μια φορά.

 

 

Παπαδόπουλος:  Οι Ίκαροι είναι μια καλή ομάδα, που έχει δυο παίκτες  μεγαλύτερης κατηγορίας.  Έγινε ένα δυνατό ματς, με καλές άμυνες. Εμείς ήρθαμε εδώ με τρείς τραυματίες. Το πρωτάθλημα είναι γενικά ισορροπημένο, με δύο ομάδες να ξεχωρίζουν.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης