Αθλητισμός

Στοίχημα: Δοκιμασία στην Τσεχία για Ολυμπιακό

Πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι πρώτες μάχες για το 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το pame stoixima live. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

 

Όλα ανοιχτά στην “Doosan Arena”

 

Το φετινό ευρωπαϊκό ντεμπούτο τους θα πραγματοποιήσουν Βικτόρια Πλζεν και Ολυμπιακός στην “Doosan Arena” (20:00), στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους μάχης για το 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρσι, οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στη 2η θέση των πλέι οφ του πρωταθλήματος Τσεχίας, στο -5 από την πρωτοπόρο Σλάβια Πράγας και στο +6 από την Σπάρτα Πράγας. Στις επτά τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις τους για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πανηγύρισαν μόλις μία νίκη επί της Ρόμα (2-1) στις 12 Δεκεμβρίου 2018 (1-3-3). Την Παρασκευή (19/7) επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Σλόβαν Λίμπερετς κάνοντας το 2Χ2 στο πρωτάθλημα.

 

Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός έμεινε για δεύτερη χρονιά δίχως τίτλο, κάτι που του έχει στοιχίσει. Την περασμένη σεζόν τερμάτισε στη 2η θέση του πρωταθλήματος και το -5 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Στην τεχνική ηγεσία του παραμένει ο Πέδρο Μάρτινς, ο οποίος είδε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές να προστίθενται στη φαρέτρα του. Στις οχτώ φιλικές αναμετρήσεις που έδωσαν οι “ερυθρόλευκοι” σημείωσαν τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Τόσο η Βικτόρια Πλζεν, όσο ο Ολυμπιακός δείχνουν ικανοί επιθετικά, αλλά με αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν. Πάμε με το GG σε απόδοση 2.00.

 

Φαβορί η Αϊντχόφεν

 

Από την Τσεχία ταξιδεύουμε στην Ολλανδία και το γήπεδο “Philips”, στο οποίο Αϊντχόφεν και Βασιλεία διασταυρώνουν τα ξίφη τους για το 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (21:00). Μετά από μία σπουδαία πορεία, η Αϊντχόφεν τερμάτισε στη 2η θέση του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν και το -3 από τον Άγιαξ. Στην τεχνική ηγεσία της παραμένει από το καλοκαίρι του 2018 ο Μαρκ Φαν Μπόμελ που είδε τους Ντε Γιονγκ (ΕΠ), Αντζελίνο (ΑΜ) και Μπεχίκ (ΑΜ) να αποχωρούν από το ρόστερ του. Σε αυτό προστέθηκε ο Μπρουμά, για τον οποίο δαπανήθηκαν 15.000.000 ευρώ ώστε να αποκτηθεί από τη Λειψία.

 

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο της Βασιλείας στο πρωτάθλημα Ελβετίας την Παρασκευή (19/7). Το συγκρότημα του Κόλερ επικράτησε εκτός έδρας με 4-1 της Σιόν και πλέον ταξιδεύει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Ολλανδία για το φετινό ευρωπαϊκό ντεμπούτο του. Αποτελεί το αουτσάιντερ του ζευγαριού, ωστόσο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτόν τον τίτλο για να κάνει τη ζημιά στην Αϊντχόφεν. Περιμένουμε μία αναμέτρηση με γκολ και θέαμα, θα επιλέξουμε το over 2,5 σε απόδοση 1.85.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης