Αθλητισμός

Στοίχημα: Δυνατά με ΠΑΟΚ και Νασιονάλ Μοντεβιδέο

Ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει στο εγχώριο ποδοσφαιρικό «μενού», ενώ εκτός των συνόρων «κλέβει την παράσταση» το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Θα ασχοληθούμε στοιχηματικά και με τις δύο αναμετρήσεις, ενώ η τριάδα κλείνει με τη δυνατή σημερινή μας επιλογή, που έρχεται από το Κόπα Λιμπερταδόρες. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Sportingbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Με τη δύναμη της Τούμπας

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με το -1 Ασιατικό χάντικαπ για τον ΠΑΟΚ στο ματς με το «τριφύλλι», σε απόδοση 2.25 (-1 Ασιατικό χάντικαπ: το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ. Εάν ο ΠΑΟΚ κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Υποχρεωμένος να «πατήσει γκάζι» ο «Δικέφαλος», προκειμένου να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα και να «κλέψει» από τον Παναθηναϊκό το εισιτήριο του τελικού. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από πέντε διαδοχικά τρίποντα, στα οποία περιλαμβάνεται και το εμφατικό 3-0 επί του… σημερινού αντιπάλου για την 28η αγωνιστική (09/04). Μάλιστα, δε δέχθηκε καν γκολ σε αυτά τα πέντε ματς. Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, έρχεται με σημαντικό αβαντάζ, καθώς έχει τη δυνατότητα να κλειδώσει την πρόκριση ακόμη και με ήττα (με ένα γκολ διαφορά ή και με δύο γκολ διαφορά, σε περίπτωση που σκοράρει). Την Κυριακή επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου, ενώ έχει συνδυάσει με νίκες τα 5/6 τελευταία παιχνίδια του για όλες τις διοργανώσεις. Θεωρούμε ότι η δύναμη της Τούμπας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο σημερινό ματς.

Με πείσμα η Γιουνάιτεντ

Συνεχίζουμε με το Χ2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, σε απόδοση 2.08. Πρόκειται για εξ αναβολής αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής, με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο. Οι «πολίτες» βρίσκονται αυτή τη στιγμή εντός της ζώνης του Τσάμπιονς Λιγκ (4οι), μόλις ένα βαθμό πάνω από τους «κόκκινους διαβόλους». Έρχονται από τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας (ήττα στην παράταση), ενώ η Γιουνάιτεντ επικράτησε την Κυριακή της Μπέρνλι με 0-2 και παραμένει αήττητη στα 23 τελευταία ματς πρωταθλήματος (13-10-0). Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με πολλές και σημαντικές απουσίες (ενδεικτικές αυτές των Πογκμπά και Ιμπραΐμοβιτς), όμως πιστεύουμε ότι ο παράγοντας αυτός θα αυξήσει ακόμη περισσότερο το πείσμα τους και θα φύγουν με βαθμό ή βαθμούς.

Κερδίζει η Νασιονάλ

Ολοκληρώνουμε με τη δυνατή σημερινή μας επιλογή, που είναι ο Άσσος της Νασιονάλ Μοντεβιδέο επί της Σαπεκοένσε, σε απόδοση 1.83. Το ματς διεξάγεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν αυτή τη στιγμή στον πίνακα του 7ου ομίλου, «τρέχοντας» αμφότερες σερί 1-1-1 στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το διπλό με 0-1 επί της Φένιξ, βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας στην εγχώρια λίγκα και είναι αήττητοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις (3-2-0). Σημειώστε ότι έφυγαν με το ισόπαλο 1-1 από την έδρα της Σαπεκοένσε για την 3η αγωνιστική των ομίλων, ενώ εντός έδρας παρουσιάζονται ισχυροί. Η Σαπεκοένσε, από την πλευρά της, ηττήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της με 1-0 από την Κρισιούμα για το περιφερειακό πρωτάθλημα Καταρινένσε 1. Δεν αποτελούν φόβητρο οι Βραζιλιάνοι, βλέπουμε τους Ουρουγουανούς να αξιοποιούν τη στήριξη των οπαδών τους.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης