Αθλητισμός

Στοίχημα: «Καθαρίζει» τον Άγιαξ η Ρεάλ!

Το κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης είναι μικρό, αλλά παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο λόγος, δεν είναι άλλος από τις αναμετρήσεις για το Champions League. Ρεάλ – Άγιαξ και Ντόρτμουντ – Τότεναμ είναι τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν και προσφέρουν στοιχηματικές επιλογές. Το ίδιο συμβαίνει και με το ευρωπαϊκό ντέρμπι «Δικεφάλων» στο μπάσκετ! Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Goalbet. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Εύκολη πρόκριση για τη Ρεάλ

Οι επαναληπτικοί της φάσης των «16» του Champions League ξεκινάνε σήμερα. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Άγιαξ. Η «Βασίλισσα» έχει την άνεση του 1-2, του πρώτου αγώνα, και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση. Παρόλα αυτά, σήμερα θα παίξει μόνο για τη νίκη. Το κλίμα είναι βαρύ στη Μαδρίτη μετά τις απανωτές, εντός έδρας, ήττες από την Μπάρτσα, και αναζητείται… λύτρωση. Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, η Ρεάλ δεν ήταν κακή στα ντέρμπι με τους Καταλανούς. Αντίθετα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν βρήκε το γκολ. Ο Άγιαξ έχει βρει τα πατήματά του μετά την ήττα από τη Ρεάλ και μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Το έργο του όμως σήμερα, είναι πολύ δύσκολο. Είναι νεανική ομάδα και η έλλειψη εμπειρίας μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική.

Ο «Αίαντας» θα ανοιχτεί, για να σκοράρει, και ως εκ τούτου η Ρεάλ θα έχει σημαντικούς χώρους. Η ποιότητα των γηπεδούχων δεν αμφισβητείται. Το Champions League είναι η αγαπημένη τους διοργάνωση, και θα τη διεκδικήσουν μέχρι τέλος. Άλλωστε, άλλος στόχος δεν τους απέμεινε. Θεωρούμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα εμφανιστεί δυνατή και αποτελεσματική απόψε. Υπό αυτές τις συνθήκες, έχει τα φόντα να υποτάξει και εύκολα τον Άγιαξ. Συνεπώς, καταλήγουμε στο Ρεάλ -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση νίκης της Ρεάλ με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 2.05.

Δεν λυγίζει η Τότεναμ

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται και στη Γερμανία, όπου η Ντόρτμουντ θα φιλοξενήσει την Τότεναμ. Εδώ, τα πράγματα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρα, μετά το 3-0 των Spurs στο Λονδίνο. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο πρέπει να «αυτοκτονήσει» για να αποκλειστεί. Η εικόνα της όμως τη φετινή σεζόν, δεν προμηνύει κάτι τέτοιο. Πόσο μάλλον, απέναντι σε μια Ντόρτμουντ που είναι σε κακή κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Οι «Κιτρινόμαυροι» έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα επτά πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν, και πλέον ισοβαθμούν στην κορυφή της Bundesliga με την Μπάγερν. Αποκλείστηκαν από το κύπελλο Γερμανίας, και χρειάζονται ένα «θαύμα» για να μην συμβεί το ίδιο και στο Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι είναι ένα οργανωμένο σύνολο, και ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητο. Φάνηκε και στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, όπου δεν έχασαν, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Αντίθετα, πλησίασαν και τη νίκη. Απόψε, μπορούν να εκμεταλλευτούν τα κενά που φυσιολογικά θα αφήσει η Ντόρτμουντ, και να κάνουν τη ζημιά. Σε κάθε περίπτωση, είναι σε πιο καλή κατάσταση από τους αντιπάλους τους και έχουν το πάνω χέρι. Εμπιστευόμαστε την Τότεναμ και πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.94.

Για τη μεγάλη νίκη ο ΠΑΟΚ

Εκτός από το Champions League του ποδοσφαίρου, μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και στο Champions League του μπάσκετ. Και αυτό, γιατί σήμερα έχουμε ντέρμπι «Δικεφάλων», ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Η διοργάνωση είναι στη φάση των «16» και αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι. Μετά από καιρό, το «Παλατάκι» αναμένεται να γεμίσει για τη σπουδαία αναμέτρηση. Το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι καλό μετά την παρέμβαση της οικογένειας Σαββίδη, και επικρατεί μια συσπείρωση γύρω από την ομάδα μπάσκετ. Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν και στον αγώνα με τον Χολαργό ότι είναι καλά, και πανέτοιμοι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η νίκη σήμερα, αποτελεί υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ, ώστε να πάει με προβάδισμα πρόκρισης στο ΟΑΚΑ.

Η «Ένωση» από την άλλη, παίζει και αυτή καλά τελευταία. Δεν αποκλείεται όμως, να της βγει κάποια στιγμή και η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, και το μεγάλο ταξίδι στη Βραζιλία. Να σημειωθεί, ότι ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει την ΑΕΚ σε νοκ-άουτ αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας, πάλι στη Θεσσαλονίκη. Οι διαφορές των δύο ομάδων είναι μικρές, και η πρόκριση μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες. Σήμερα, πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει ώθηση από την εξέδρα και με μεγάλο πάθος θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Επιλογή μας, είναι η νίκη του ΠΑΟΚ σε απόδοση 2.08.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης