Αθλητισμός

Στοίχημα: Με τα γκολ στη Λάρισα (video)

Κυριακή (01/09) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς πλέον έχουν ξεκινήσει όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ωστόσο από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα ντέρμπι σε Λονδίνο και Ρώμη. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει συνολικά τρεις επιλογές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που αφορούν το Kino.

Αναμένεται υψηλό σκορ στη Λάρισα

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Λάρισα και Ολυμπιακό. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, ο Ολυμπιακός είναι κλάσεις ανώτερος, ενώ παράλληλα δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε ακόμα στο ξεκίνημα της σεζόν. Η Λάρισα από την πλευρά της απέσπασε πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο στην πρεμιέρα κι έδειξε ότι μπορεί να σκοράρει και σήμερα, βοηθώντας έτσι στην επαλήθευση της επιλογής μας, η οποία είναι το Over 2,5 σε απόδοση 2.00. Φυσικά, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να επαληθεύσει το Over 2,5 και μόνος του αν βρεθεί σε καλή μέρα.

Αφεντικό της Ρώμης η Λάτσιο

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι της Ρώμης ανάμεσα σε Λάτσιο και Ρόμα. Η Λάτσιο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα κι επικράτησε με 0-3 στην έδρα της Αταλάντα, όντας… αλάνθαστη τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Αντίθετα, η Ρόμα παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 3-3 κόντρα στην Τζένοα κι έδειξε πως αμυντικά τουλάχιστον, θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να βρει τα πατήματά της, καθώς η φυγή του Μανωλά φαίνεται να χάλασε τις ισορροπίες. Η Λάτσιο φαίνεται να έχει το πάνω χέρι στη σημερινή μάχη και θα την εμπιστευτούμε, επιλέγοντας τον άσσο σε απόδοση 2.20.

Σκοράρει από το τρίποντο η Εθνική

Ολοκληρώνουμε με Μουντομπάσκετ και το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στο Μαυροβούνιο. Φυσικά, η Εθνική μας είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και γενικότερα για την πρωτιά του ομίλου, ωστόσο το Μαυροβούνιο έχει δυνατά κορμιά μέσα στη ρακέτα, γεγονός που θα αναγκάσει τον Αντετοκούνμπο να μοιράσει μπάλες για ελεύθερα σουτ, μιας και οι άμυνες θα είναι προσαρμοσμένες πάνω του. Η Ελλάδα διαθέτει αξιόπιστους σουτέρ, πιστεύουμε πως θα είναι εύστοχη κι επιλογή μας θα αποτελέσει το Ελλάδα Over 6,5 τρίποντα σε απόδοση 1.75.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση της 2ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. 

Μπορείτε να δείτε τα βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης