Αθλητισμός

Στοίχημα: Παιχνίδια που κρίνουν… τίτλους

Κυριακή (19/05) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πλησιάζουν στην ολοκλήρωσή τους, ενώ ξεχωρίζει το Πλατανιάς – ΟΦΗ για τα μπαράζ ανόδου/παραμονής στη Superleague, όπως επίσης και ο μεγάλος τελικός της Euroleague. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυο ποδοσφαιρικές επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στοBetarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Bwin.

Μιλάει” η εμπειρία της Γαλατασαράι

Σπουδαίο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη με τη Γαλατασαράι να υποδέχεται την Μπασακσεχίρ στην κρισιμότερη αναμέτρηση της σεζόν. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή δυο στροφές πριν το φινάλε, με την “τσιμ μπομ” να έχει σήμερα το πλεονέκτημα έδρας, κάτι που θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει ιδανικά, προκειμένου να κάνει καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έρχεται με τη ψυχολογία στα ύψη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και έχει φυσικά στο μυαλό της και το “νταμπλ”.Συμπλήρωσε 18 παιχνίδια αήττητη στη Super Lig, μετρώντας 12 νίκες και έξι ισοπαλίες, διαθέτοντας και την παραγωγικότερη επίθεση.

Εμφανίζεται πανίσχυρη στην έδρα της, όπου σε επίπεδο πρωταθλήματος τρέχει ένα αήττητο σερί 38 αναμετρήσεων, ενώ έχει την παράδοση με το μέρος της κόντρα στην Μπασακσεχίρ, επί της οποίας παραμένει αήττητη στις 9/10 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις στο “Türk Telekom”.  Από την άλλη η Μπασακσεχίρ έχασε τη συνοχή της στο κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος, ενώ πήρε την προηγούμενη αγωνιστική σημαντική νίκη με 2-1 επί της Ανκαραγκουτσού, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αναμετρήσεων, όπου μετρούσε δυο ήττες και δυο ισοπαλίες.

Παραμένει αήττητη στα 27/30 τελευταία παιχνίδια της στη Super Lig και θα προσπαθήσει σήμερα να φύγει με κάτι θετικό από την έδρα της αντιπάλου της, προκειμένου να μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Η Γαλατασαράι ωστόσο έχει την εμπειρία και έχοντας τη στήριξη των φιλάθλων της που εξάντλησαν τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα, περιμένουμε πως θα φτάσει στη νίκη. Άσσος σε απόδοση 1.83.

Γράφει ιστορία η Πιάστ

Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα Πολωνίας με την υπόθεση του τίτλου να παραμένει ανοιχτή. Η Πιάστ έχει τον πρώτο λόγο καθώς βρίσκεται στο +2 από τη 2η Λέγκια Βαρσοβίας και με νίκη κατακτά το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Υποδέχεται σήμερα την αδιάφορη βαθμολογικά Λεχ Πόζναν, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική “κόλλησε” στο μηδέν με την Πογκόν.

Έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί έξι αγωνιστικών που έτρεχε στο πρωτάθλημα, έχει συμπληρώσει εννέα παιχνίδια αήττητη, ενώ μετρά μόλις μια ήττα στις 15 τελευταίες αγωνιστικές. Εμφανίζεται πανίσχυρη στην έδρα της, όπου έχει κάνει το 8/8 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια, ενώ συνολικά έχει ηττηθεί μόλις σε ένα ματς από τα 16 τελευταία. Από την άλλη η Λεχ Πόζναν δεν έχει να κυνηγήσει τίποτα στο σημερινό παιχνίδι, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εκτός έδρας, παραμένει χωρίς νίκη από τον Δεκέμβριο μακριά από το Πόζναν, ακολούθησαν τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Περιμένουμε πως η Πιάστ θα κάνει σήμερα το καθήκον της, θα κρατήσουμε το 1&Over 2.5 σε απόδοση 2.20.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης