Αθλητισμός

Στοίχημα: Παιχνίδι με τα γκολ

Τέσσερα πρωταθλήματα έχουν σέντρα σήμερα Παρασκευή (28/07) και συγκεκριμένα αυτά του Βελγίου, της Τσεχίας, της Β’ Γαλλίας και της Β’ Γερμανίας. Από το σημερινό κουπόνι προέκυψαν τέσσερις επιλογές τις οποίες θα αναλύσουμε λίγο παρακάτω. Εσείς, μην ξεχνάτε, πως μεταξύ άλλων, στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικά review όλων των εταιρειών που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Sportingbet.

Με γνώμονα τη στατιστική

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το πρωτάθλημα της Β’ Γαλλίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπρεστ και Σατορού. Οι δυο ομάδες έχουν ως βάση την άμυνα, και θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους ώστε να πάρουν βαθμούς και ψυχολογία με το “καλημέρα”. Καμία από τις δυο δεν αποτελεί ένα από τα πρώτα “βιολιά” και περιμένουμε ένα ισορροπημένο ματς, με το σκορ να κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα. Με γνώμονα την εικόνα και τη στατιστική θα επιλέξουμε το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.97, καθώς το συγκεκριμένο σημείο επαληθεύτηκε στα 4/5 τελευταία ματς των γηπεδούχων και στα 9/10 (!) τελευταία ματς των φιλοξενούμενων.

Καυτές” επιθετικά Μπόχουμ και Σαν Πάουλι

Συνεχίζουμε με Β’ Γερμανίας και την αναμέτρηση Μπόχουμ – Σαν Πάουλι. Αμφότερες δείχνουν να είναι σε εξαιρετική κατάσταση με βάση την εικόνα που παρουσίασαν στα φιλικά προετοιμασίας, με την Μπόχουμ να μετρά τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες σε μια σειρά πέντε παιχνιδιών, ενώ η Σαν Πάουλι σημείωσε 6/6 νίκες, με το Over 2,5 να παρουσιάζεται σε πέντε από αυτές. Περιμένουμε τις δυο ομάδες αρκετά επιθετικές και το σενάριο του να σημειωθούν τρία τέρματα ή περισσότερα φαντάζει αρκετά πιθανό. Οι τιμές διπλασιασμού του Over 2,5 είναι υπερ ικανοποιητικές και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Ομάδες του Over Μπρέι και Φιν Χαρπς

Συνεχίζουμε με Α’ Ιρλανδίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπρέι και Φιν Χαρπς. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση όντας στο -4 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και ο λόγος που δεν μπορούν να βρουν ρυθμό είναι η κακή αμυντική τους λειτουργία. Επιθετικά όμως η ομάδα πετάει, έχοντας την 3η καλύτερη γραμμή κρούσης της λίγκας. Το Over 2,5 επαληθεύτηκε στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της Μπρέι, ενώ και η Φιν Χαρπς είναι ομάδα που μπορεί να “ανοίξει” το ρυθμό και το σκορ. Έχει δυνατότητες επιθετικά που την κρατούν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο τα αμυντικά κενά της δεν της επιτρέπουν να αποσπαστεί αρκετά ώστε να ξεγνοιάσει. Κρατάμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.88.

Εκκίνηση με το “δεξί” για την Άντερλεχτ

Ολοκληρώνουμε με Α’ Βελγίου, όπου επίσης έχει πρεμιέρα. Η Αντβέρπ υποδέχεται την Άντερλεχτ, με την πρωταθλήτρια να έχει ως στόχο να κατακτήσει ακόμη έναν τίτλο. Ομάδες όπως η Αντβέρπ δεν αναμένεται να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο της και δείχνει να έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να προσθέσει στο ενεργητικό της τρεις βαθμούς με το “καλημέρα”. Σημείωσε 3/4 νίκες στα φιλικά προετοιμασίας, ενώ πήρε και τον πρώτο τίτλο της σεζόν, κερδίζοντας με 2-1 τη Ζούλτε Βάρεγκεμ στον τελικό του Σούπερ Καπ. Κρατάμε το διπλό σε απόδοση 1.73, καθώς δεν αποκλείεται να περάσει ένα εύκολο βράδυ.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης