Αθλητισμός

Στοίχημα: Προβάδισμα νίκης η Ρόμα

Κυριακή (12/05) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πλησιάζουν στο τέλος τους και οι μάχες κορυφώνονται. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει για σήμερα τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Winmasters.

Μονόδρομος η νίκη για Ρόμα

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα την επιτρέψει να ελπίζει στην κατάκτηση της 4ης θέσης που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, η Ρόμα υποδέχεται τη Γιουβέντους στο “Olimpico” στο μεταξύ τους ντέρμπι για την 36η αγωνιστική της Σέριε Α. Την προηγούμενη βδομάδα το συγκρότημα του Ρανιέρι, ο οποίος αποκάλυψε πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των “τζιαλορόσι”, σκόνταψε στη Γένοβα μένοντας στο 1-1 με την Τζένοα. Στις 13 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε γνώρισε μόλις μία ήττα, αυτή από τη Νάπολι (4-1) στις 31 Μαρτίου. Στις υπόλοιπες σημείωσε εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Στην αντίπερα όχθη η Γιουβέντους παρουσιάζεται βαθμολογικά αδιάφορη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, καθώς εδώ και καιρό έχει πανηγυρίσει το 8ο σερί και 37ο συνολικά πρωτάθλημα στην ιστορία της. Την προηγούμενη βδομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη στο “Derby della Mole” με την Τορίνο (1-1 εντός έδρας). Στο στρατόπεδο των “μπιανκονέρι” τα πάντα γυρίζουν γύρω από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος φαντάζει σχεδόν αδύνατο να συνεχίσει στον πάγκο τους. “Διασκεδάζω με αυτά που διαβάζω και ακούω. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα συναντηθούμε με τον Ανιέλι και θα μιλήσουμε για τα πάντα. Έχω κάνει πλάνα για έξι μήνες”, υπογράμμισε ο ίδιος με δηλώσεις του. Εμείς θα ακολουθήσουμε το κίνητρο της Ρόμα, επιλέγοντας το 1 (DNB) σε απόδοση 1.92.

Τελευταία εντός έδρας παράσταση για Σαν Πάουλι

Η Σαν Πάουλι δίνει σήμερα την τελευταία φετινή παράσταση μπροστά στους οπαδούς της με αντίπαλο την Μπόχουμ, στο πλαίσιο της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής της 2. Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι διατηρούν λιγοστές ελπίδες για κατάκτηση της 3ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου του πρωταθλήματος, από την οποία βρίσκονται στο -5. Την προηγούμενη βδομάδα το συγκρότημα του Λούχουκαϊ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Ντιναμό Δρέσδης. «Σέβομαι απεριόριστα τους οπαδούς μας, θα αγωνιστούμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο κόντρα στην Μπόχουμ, για αυτό και πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής των “πειρατών”.

Η αντίπαλός τους Μπόχουμ δεν ελπίζει σε τίποτα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, την προηγούμενη βδομάδα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Μαγδεμβούργου επικρατώντας εντός έδρας με 4-2. Στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της σημειώθηκε GG & over 2,5. «Θέλουμε να επανορθώσουμε για την κακή πορεία μας στο φετινό πρωτάθλημα και να πανηγυρίσουμε την τρίτη εκτός έδρας νίκη μας κόντρα στη Σαν Πάουλι», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Μπόχουμ, Ρόμπιν Ντουτ. Περιμένουμε από τη Σαν Πάουλι να αποχαιρετήσει με νίκη τους οπαδούς της, για αυτό και θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.15.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης