Αθλητισμός

Στοίχημα: Στήριγμα από Ισπανία

Σάββατο (17/06) σήμερα και το κουπόνι πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, με αρκετές αναμετρήσεις από Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Ασία. Το Betarades.gr ξεχώρισε τρία από αυτά τα παιχνίδια τα οποία θα δούμε παρακάτω. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων όμως, μην ξεχνάτε, πως μεταξύ άλλων, μπορείτε να βλέπετε όλα τα αποτελέσματα στοιχήματος που σας ενδιαφέρουν μέσω της Livescore υπηρεσίας μας.

Εξαιρετική εντός έδρας η Χετάφε

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Χετάφε – Ουέσκα, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.94. Αυτή είναι η δεύτερη κόντρα των δυο ομάδων για τους ημιτελικούς των πλέι οφ της Β’ Ισπανίας, με τους δυο “μονομάχους” να προσφέρουν σκορ και θέαμα στο πρώτο παιχνίδι, καθώς αμφότερες σκόραραν από δυο τέρματα αφήνοντας παράλληλα ανοιχτούς λογαριασμούς. Το ζευγάρι πλέον μεταφέρεται στη Χετάφε, εκεί όπου η τοπική ομάδα παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο. Στην κανονική περίοδο μέτρησε 17 νίκες, επτά ισοπαλίες και μόλις μια ήττα στο “σπίτι” της και κόντρα στη μαχητική, Ουέσκα, αναμένεται να προσθέσει ακόμη μια επιτυχία στο ενεργητικό της ώστε να βρεθεί στους τελικούς των πλέι οφ και να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο, κόντρα σε μια εκ των Κάντιθ και Τενερίφη.

Παίρνει αποτέλεσμα η Φάλκενμπεργκ

Συνεχίζουμε με Β’ Σουηδίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Βάρναμο και Φάλκενμπεργκ. Οι δυο ομάδες πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι στιγμής, μιας βρίσκονται σε 9η και 8η θέση αντίστοιχα, έχοντας από 16 βαθμούς. Οι εικόνα των γηπεδούχων εντός έδρας μόνο καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς έχουν ρεκόρ 1-1-3 στα πέντε τελευταία παιχνίδια στο “σπίτι” τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους παρουσιάζονται αρκετά επικίνδυνοι στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, έχοντας ρεκόρ 2-1-2 στις πέντε τελευταίες εξόδους τους. Πιστεύουμε πως είναι σε θέση να “τσιμπήσουν” και σήμερα βαθμό ή βαθμούς, έτσι θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.98.

Σκoράρει κατά ριπάς η Καϊράτ

Ολοκληρώνουμε τα σημερινά προγνωστικά με Καζακστάν και την κόντρα μεταξύ Καϊράτ Αλμάτι και Τόμπολ Κοστανάι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς όντας στο -2 από την κορυφή, προέρχονται από πέντε σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ τα 11/12 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους συνοδεύτηκαν με Over 2,5. Η Τόμπολ από την πλευρά της είναι στην 5η θέση με 25 βαθμούς, δύσκολα θα κυνηγήσει το κάτι παραπάνω, ωστόσο είναι σε θέση να βρει κι αυτή δίχτυα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2,5 σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης