Αθλητισμός

Στοίχημα: Τα φώτα στρέφονται στη Νυρεμβέργη

Περιορισμένες είναι οι επιλογές από το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Η Νυρεμβέργη υποδέχεται το Αμβούργο στο “Max-Morlock”, ενώ η Λέφσκι Σόφιας θέλει να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Τσάρσκο Σέλο. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν.  Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Μεγάλη μάχη στη Νυρεμβέργη

 

Με την σπουδαία αναμέτρηση της Νυρεμβέργης κόντρα στο Αμβούργο ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική της 2. Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρέωσεις τους στο πρωτάθλημα την προηγούμενη βδομάδα, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-0 της Ντιναμό Δρέσδης. Πάνω από 40.000 οπαδοί αναμένονται απόψε στις κερκίδες του “Max-Morlock”, με τον προπονητή τους, Νταμίρ Κάναντι, να δηλώνει: “Το Αμβούργο αποτελεί εκ των φαβορί για την απευθείας άνοδο”.

Στην αντίπερα όχθη, οι “δεινόσαυροι” υποχρεώθηκαν σε εντός έδρας γκέλα στην πρεμιέρα από την Ντάρμσταντ (1-1). Κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο όγδοο (!!) λεπτό των καθυστερήσεων με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χουντ. «Η Νυρεμβέργη έχει ομοιογένεια, την γνωρίζω πολύ καλά, θα χρειαστεί να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας», είπε ο προπονητής τους, Ντίτερ Χέκινγκ. Στα 7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ, πάμε με το under 2,5 σε απόδοση 1.87.

Αφήνει πίσω της το Γιουρόπα Λιγκ

 

Η Λέφσκι Σόφιας αποτελεί το μεγάλο φαβορί για νίκη στην αποψινή εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Τσάρσκο Σέλο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βουλγαρίας. Οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη στις τρεις αναμετρήσεις που έδωσαν για το πρωτάθλημα, την προηγούμενη βδομάδα επέστρεψαν με σκυμμένο κεφάλι από την έδρα της Ντούναβ (3-1). “Πάντα υπάρχουν οι πιθανότητες να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Λέφσκι Σόφιας”, είπε ο προπονητής τους, Νικολά Σπάσοφ.

Η Λέφσκι Σόφιας καλείται να αφήσει πίσω της τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από το 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και την ΑΕΚ Λάρνακας (συνολικό σκορ 7-0). Παραμένει αήττητη στις τρεις συνολικά αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, σημειώνοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Αποτελεί το μεγάλο φαβορί για νίκη και θα την στηρίξουμε, πάμε με το 2 & under 3,5 σε απόδοση 2.15.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης