Αθλητισμός

Στοίχημα: “Τιμωρεί” τη Λέγκια ο Ατρόμητος! (video)

Μια γεμάτη εβδομάδα είναι η τρέχουσα σ’ όλα τα επίπεδα. Χθες είχαμε την πρόκριση του Ολυμπιακού στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ απ’ τον Άγιαξ, σήμερα ρίχνεται στη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ ο Ατρόμητος (υποδέχεται τη Λέγκια), ενώ αύριο κλείνουν τις ελληνικές συμμετοχές ΑΕΚ και Άρης. Θα μας απασχολήσει το ματς στο Περιστέρι, ενώ πρόταση προκύπτει και απ’ τον τελικό του Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η bet365. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

 

Προβάδισμα στον Ατρόμητο

 

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση Ατρόμητος – Λέγκια Βαρσοβίας. Το πρώτο ματς της περασμένης εβδομάδας ήταν μονόπλευρο, οι Πολωνοί είχαν 28 τελικές προσπάθειες, οι 14 εντός εστίας, είχαν δύο δοκάρια και 16 κόρνερ! Παρ’ όλα αυτά, δεν κατάφεραν να βρουν τον στόχο, είτε λόγω αστοχίας, είχε λόγω του γκολκίπερ Μέγιερι. Άντεξε ο Ατρόμητος, πήρε το 0-0 και σήμερα επιστρέφει στην έδρα του για να διεκδικήσει μια πρόκριση που παραμένει δύσκολη υπόθεση. Οι Περιστεριώτες αναμένονται περισσότερο επιθετικοί στο γήπεδο τους, άλλωστε το “μηδέν” πλέον δεν τους εξυπηρετεί, αν θέλουν να περάσουν στο 90λεπτο, οφείλουν να σκοράρουν.

 

Εντός έδρας δεν έχουν πάρει τα αποτελέσματα που θέλουν στο παρελθόν στο Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο φέτος έχουν ήδη μια νίκη, στο 3-2 επί της Ντουνάισκα Στρέντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λέγκια Βαρσοβίας δεν έχει νίκη στα τελευταία οκτώ εκτός έδρας ματς του Γιουρόπα Λιγκ (0-4-4), έρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες, οι τρεις ήταν 0-0. Θεωρούμε ότι η ελληνική ομάδα μπορεί να “τιμωρήσει” τους Πολωνούς για την αφέλεια τους στο πρώτο ματς, επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 2.40.

 

Καλύτερη και πιο έτοιμη η Λίβερπουλ

 

Συνεχίζουμε με τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι. Οι δύο ομάδες έρχονται στον αποψινό τελικό από διαφορετική αφετηρία, αφού ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στην Πρέμιερ Λιγκ με παντελώς διαφορετικό τρόπο. Οι “κόκκινοι” έκαναν… πάρτι κόντρα στη Νόριτς την περασμένη Παρασκευή, ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν ποτέ, απέδωσαν όμορφο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, χαρακτηριστικό είναι ότι σκόραραν τέσσερις φορές μέχρι το ημίχρονο! Μοναδική παραφωνία ήταν ο τραυματισμός του γκολκίπερ Άλισον, ο οποίος τέθηκε εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

 

Απ’ την άλλη, η Τσέλσι υπέστη “βαριά” εκτός έδρας ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί το σκορ να είναι παντελώς πλασματικό και να μην ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα, ωστόσο αποτέλεσε την “τιμωρία” των Λονδρέζων, οι οποίοι κατέρρευσαν ολοκληρωτικά μετά το 2-0. Στάθηκε καλά η ομάδα του Λάμπαρντ στο πρώτο μέρος, δεν άξιζε να χάνει, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο τα αμυντικά της λάθη ήταν πολύ σοβαρά και τα “πλήρωσε”. Η Λίβερπουλ είναι πιο έτοιμη και πιο ποιοτική, παίζει ξανά στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου έκανε το έπος του 2005 κόντρα στη Μίλαν, θεωρούμε ότι θα πάρει το τρόπαιο. Επιλέγουμε άσσο + Over 1.5 σε απόδοση 1.90.

 

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση του αγώνα Ατρόμητος – Λέγκια Βαρσοβίας!

 

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης