Αθλητισμός

Στους Ικάρους ο Βασίλης Μακρής

Η επιστροφή ενός ακόμη σπουδαίου μπασκετμπολίστα της περιοχής στα Τρίκαλα για να φορέσει την φανέλα των Ικάρων, είναι γεγονός.

Το ΔΣ της ομάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον Βασίλη Μακρή, τον δυναμικό πάουερ φόργουορντ ο οποίος και θα αποτελέσει ένα ακόμη σπουδαίο «όπλο» στην φαρέτρα του Κώστα Σδράκα.

Ο 27χρονος παίκτης είχε σειρά επαφών με την διοίκηση οι οποίες και είχαν θετική κατάληξη. Ο Μακρής έχει ύψος 2.01μ, έχει αγωνιστεί σε αμερικάνικα κολέγια όπως στη Iowa με τους Iowa Lakes και South Dacota με τους USF. Ακολούθησαν οι Α.Ο. Αγρινίου, Αίολος Αστακού, Γ.Σ. Φαρσάλων και πέρυσι η Αχαγιά ’82. Στην πορεία του έχει πετύχει με τις ομάδες του τρεις ανόδους, έχοντας μάλιστα βασικό ρόλο σε αυτές.

Οι πρώτες δηλώσεις

 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Βασίλης Μακρής δήλωσε: «Ήθελα μετά από χρόνια να επιστρέψω και να παίξω μπάσκετ στην πατρίδα μου. Οι Ίκαροι μου έδωσαν αυτή τη δυνατότητα και ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενος που θα πατήσω στο παρκέ μπροστά σε φίλους και συγγενείς. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης