Αθλητισμός

Συμμετοχή του Ορειβατικού Περιηγητικού Ομίλου Πύλης στην 8η Πανθεσσσαλική Ορειβατική Συνάντηση!

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Ο.Π.Ο.Π. συμμετείχε και αυτός στην 8η Πανθεσσαλική Ορειβατική Συνάντηση, η οποία έλαβε μέρος στα βουνά των Αγράφων και συγκεκριμένα στο καταφύγιο Καραμανώλη κάτω από τη σκιά της Τέμπλας. Η ομάδα μας αναχώρησε απο την Πύλη νωρίς το απόγευμα και φθάσαμε μετα απο μίας περίπου ώρας δρόμου στο καταφύγιο. Εκεί στήσαμε τις σκηνές μας και αργότερα στο καταφύγιο ακολούθησαν ομιλίες για το βαρυσήμαντο θέμα που απασχολεί την ορειβατική και όχι μόνο κοινότητα των τελευταίων χρόνων, της τοποθέτησης ανεμογενητριών στα Άγραφα.

Άλλωστε αυτό ήταν και το ”χρώμα” της φετινής συνάντησης. Έπειτα ακολούθησε βραδυνή ανάβαση στην κορυφή Τέμπλα για όσους ήθελαν. Η βραδυά έκλεισε με ρεμπέτικο γλέντι. Την επομένη το πρωί η ομάδα μας αναχώρησε και αυτή με όλα τα άλλα μέλη της συνάντησης για την κορυφή Τέμπλα και στη συνέχεια για την κορυφή Βουτσικάκι(2.154μ), όπου και ατενίσαμε από κοινού όλο το πανόραμα Αγράφων, νότιας Πίνδου, Αθαμανικών ορέων και τον Θεσσαλικό κάμπο.

Αργά το μεσημέρι η ομάδα ήταν πισω στο καταφύγιο και από κει οδικώς επιστροφή για Πύλη. Για τον Ο.Π.Ο.Π. Μητρονάτσιος Δημήτρης

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης