Αθλητισμός

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ TKD ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Πέντε (5) μετάλλια στο ενεργητικό του πρόσθεσε ο σύλλογος TKD ΖΕΥΣ Τρικάλων κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος της ΕΤΑΒΕ Βορείου Ελλάδος που διεξήχθη στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στις 8-9 Φεβρουαρίου ικανοποιώντας απόλυτα αθλητές, προπονητές και γονείς.

Πιο συγκεκριμένα:

Η αθλήτρια Ιωάννα Κεφαλά με 2 νίκες (24-3 και 20-14) και χάνοντας στον τελικό έλαβε το αργυρό μετάλλιο και τη δεύτερη θέση συνεχίζοντας τις αγωνιστικές της επιτυχίες και επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή της παρουσία σε επίσημους αγώνες.

Αργυρό μετάλλιο και για τον πρωτοεμφανιζόμενο Γιώργο Κατσίκη ο οποίος έλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του.

Η ώρα της δικαίωσης για τον Θανάση Κουτσονάσιο ο οποίος με εξαιρετική εμφάνιση και κερδίζοντας τους 2 πρώτους αγώνες με σκορ 26-1 και 29-5 πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση και στο χάλκινο μετάλλιο χάνοντας στην κυριολεξία στον πόντο με σκορ 24-23 και κατά συνέπεια τη δυνατότητα διάκρισης στις 2 πρώτες θέσεις.

Τρίτη θέση για τον Αναστάση Γκαγκανάτσιο ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση σε επίσημους αγώνες έκανε εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Χάλκινο μετάλλιο και για τον Σπύρο Γιακίμη ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και σ’αυτούς τους αγώνες στην κατηγορία του.

Η Κων/να Δρούγκα κέρδισε τον πρώτο αγώνα με σκορ 26-1 κι έχασε στο δεύτερο αγώνα με σκορ 29-26 χάνοντας έτσι την ευκαιρία κατάκτησης ενός ακόμη μεταλλίου.

Οι αθλήτριες Σταυρούλα Καρύδα και Εύα Κεφαλά αγωνίστηκαν αξιοπρεπώς αλλά δυστυχώς έχασαν με μικρή διαφορά από τον αντίπαλό τους ενώ δε συμμετείχαν αρκετοί αθλητές του Συλλόγου λόγω των εποχικών ιώσεων.

Στο τέλος των αγώνων ο προπονητής κ.Χατζής Κων/νος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους αθλητές του Συλλόγου για την εξαιρετική αγωνιστική τους εμφάνιση και αθλητική τους παρουσία που επιβεβαιώνει έμπρακτα τη δουλειά που γίνεται μέσα στο Σύλλογο.

Να συνεχίσουν το ευ αγωνίζεσθαι σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους και τη συστηματική προπόνηση και προετοιμασία γιατί τα αγαθά κόποις κτώνται».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης