Αθλητισμός

Τέλος η διοίκηση Παρδάλη από τον ΑΟΤ. Φήμες ότι η ομάδα περνάει στον… Μιχαλάκη (video)

Την οριστική αποχώρησή της από τον Α.Ο. Τρίκαλα ανακοίνωσε η διοίκηση του Κώστα Παρδάλη το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο επί 10ετία πρόεδρος της ομάδας πλαισιώνονταν από τους Μιχάλη Παναγιώτου, Παντελή Χρυσαφόπουλο, Θέμη Τρικαλιώτη, Δημήτρη Τσόγια, Κώστα Φαμίση, Γιάννη Χιώτη και Γιώργο Ηλιάδη.

 

Σε μίνι απολογισμό της θητείας του ο Κώστας Παρδάλης στάθηκε ιδιαίτερα στο ότι παραδίδει την ομάδα με ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο και χωρίς χρέη. Εξέφρασε για πολλοστή φορά την απογοήτευσή του για την έλλειψη στήριξης από τον κόσμο και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για κακόβουλα σχόλια από συγκεκριμένους κύκλους, δίχως ωστόσο να τους κατονομάσει. Δείτε την τοποθέτησή του στο βίντεο του trikalavoice.gr:

Συνέλευση τη Δευτέρα και φήμες για εμπλοκή… Μιχαλάκη

Ο Κώστας Παρδάλης καλεί σε ανοιχτή συζήτηση όλους όσους ενδιαφέρονται για την ομάδα το βράδυ της Δευτέρας, στο Μουσείο Τσιτσάνη. Επίσημο ενδιαφέρον δεν έχει εκδηλωθεί από κάποιον για την ανάληψή της, ωστόσο κυκλοφορεί μια… περίεργη φήμη για εμπλοκή του τέως αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη και ανθρώπων του περιβάλλοντός του, με “όχημα” ευρύτερη συναίνεση και συμμετοχή και του δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκά στο εγχείρημα. Έχει ενδιαφέρον ως σενάριο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης