Αθλητισμός

Την άνοδό του στη Γ’ Εθνική ζητάει ο μπασκετικός ΑΟΤ

Επιστολή του ΑΟΤ στην ΕΣΚΑΘ : «Να ανέβουν στην Γ Εθνική όλες οι ομάδες που μόχθησαν».

Μετά την οριστική απόφαση της ΕΣΚΑΘ για διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων και ιδιαιτέρως της Α1 κατηγορίας, όπου ο σύλλογός μας συμμετέχει διεκδικώντας την άνοδο στην Γ’ Εθνική αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την ένστασή μας με τον τρόπο που πάρθηκε μια απόφαση χωρίς να βάλει όλα τα δεδομένα κάτω.
Κατανοούμε τη δύσκολη κατάσταση με την πανδημία της νόσου covid-19 αλλά όλη αυτή η κατάσταση αναπόφευκτα «αδικεί» τόσο την ομάδα μας όσο και τους άλλους διεκδικητές της ανόδου, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στον Β όμιλο, από άποψη δυναμικότητας και ποιότητας σε σχέση με τον Α όμιλο της κατηγορίας, κατά γενική ομολογία.
Αναφερόμαστε στο εξής πολύ απλό πράγμα το οποίο θα μπορούσε να διαμορφώσει τελείως διαφορετικά τη βαθμολογική κατάταξη:
Η ομάδα μας είναι η μόνη η οποία αγωνίστηκε τόσο εντός όσο και εκτός με όλους τους συνδιεκδικητές της ανόδου (ΓΣ Γόμφων, ΓΣ Αμπελώνα, ΓΣ Σοφάδων) με απολογισμό 3 νικών και 3 ηττών.
Με λίγα λόγια τα μεταξύ μας αποτελέσματα ήταν στο 1-1 (νίκες-ήττες) για να γίνουμε πιο κατανοητοί. Οπότε είναι λογικό και ευκόλως κατανοητό οι απώλειες να είναι μεγαλύτερες από τους άλλους τρεις συλλόγους του ομίλου οι οποίοι έχουν εκκρεμή παιχνίδια μεταξύ τους.
Εμείς ως Α Ο Τρίκαλα έχουμε μάθει να διεκδικούμε τις νίκες και τα πρωταθλήματα εντός των τεσσάρων γραμμών και όχι με «παρασκηνιακές» πιέσεις σε γραφεία προέδρων και διοικούντων για άμεση ή γρήγορη λύση που να εξυπηρετεί τα συμφέροντά μας και μόνο.
Εμείς λέμε να μην αδικηθεί καμία ομάδα από αυτές που διεκδίκησαν την άνοδο και να ανέλθουν στην Γ Εθνική όλες αυτές οι ομάδες (όσες το επιθυμούν βέβαια) , όπως συνέβη με απόφαση και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης όπου πάρα πολλοί σύλλογοι ανέβηκαν στην Β Εθνική και την Α2 και θα αυξηθούν οι όμιλοι και στην Γ Εθνική.
Στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας με το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής (ΕΣΚΑΘ) και τον πρόεδρο κ. Ντούγκο Δημήτριο σας καλούμε να απαιτήσετε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης την άμεση ένταξη όλων των ομάδων που όλο το χρόνο μόχθησαν, αγωνίστηκαν και στήριξαν με την παρουσία τους το θεσσαλικό μπάσκετ, στην ανώτερη κατηγορία που είμαστε σίγουρα ότι άξια μπορούν να σταθούν και να ανεβάσουν το επίπεδο.

Μετά τιμής- Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Αθλητικού Ομίλου Τρίκαλα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης